ram kaç snn
serverler kuruldu smc den oyuna notice bile atabiliyoruz fakat oyun login screende c9 yiyor
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ram kaç snn
serverler kuruldu smc den oyuna notice bile atabiliyoruz fakat oyun login screende c9 yiyor
peki kurulum videosu fln vamrı
Buraya Kadar Geldim Beyler Tek Machine Manager Hariç Hepsini Açmayı Başardım MachineManagari Nasıl Açacam Bilgisi Olan Varmı
Arkası gri olanlar acılmamıslar.
2008 r2 sa şifresini 1234 yapcam olmuyo ondaki kayıtlı şifreyi nasıl öğrenirim bari onu kullanam
Buraya Kadar Geldim Beyler Tek Machine Manager Hariç Hepsini Açmayı Başardım MachineManagari Nasıl Açacam Bilgisi Olan Varmı
sql yi tam kaldırmamışsınbu hatanın çözümü nedir bi arkadasımın sorunu bilen varmı ?
http://blogs.msdn.com/blogfiles/duetsupport/WindowsLiveWriter/4728a5cd408a_11B87/image_2.png
kardeş videolu anlatım kaç kez koydu arkadaşlar epvpdede var hala neden videolu anlatım diyorsun anlamış dğeilimarkadaslar ARKADASLAR YARDIMCI OLACAKMISINIZ VİDEOLU ANLATIM
aynısı bendede oldu işte o sa da yazanı öğrensekbenimde 2005 te sa şifresi deişmiyor dns yi oyuzden kuramıyorum
olm sen zaten kurmamışmıydın neden hala uğraşıyorsun 2005 ile?2005 dede sa şifresi değişmiyo o sa da yazan şifreyi nasıl öğrenecez?
Windows 7 ise Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi.2005 dede sa şifresi değişmiyo o sa da yazan şifreyi nasıl öğrenecez?
kardeşim 2008 r2 kullan sende ne diye 2005 kullanırsın kibenimde 2005 te sa şifresi deişmiyor dns yi oyuzden kuramıyorum
sen öyle san.2005de restore olmuyo