Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 4 saat cameralı konuşuyoruz, rekor 8.5 saat.Yalnız kolpa olmasın facebook profil resmindeki kız ile sonradan koyduğun resimdeki kız aynı değil
utangaç felansa kandırmazda işte böyle oraya buraya atlıyorsa korkucan ondan
Türkler farklıydı dimi la?
Yok artık canım. :haha
----------
Kızda bende aynı düşünüyoruz
Bu arada dipnot geçeyim, Kız senin için türk olabilirim benim açımdan problem olmaz dedi.
İnsan olsun yeter, gerisi önemli değil insan olduktan sonra. Bakarsın elin polonyalısı senin türk dediğinden daha iyi biri çıkar .
Bence sen Polonyalı ol her türlü karınadır
----------
13-22 yaş aralığındaki Türk kızlarının %85inden fazlası kezban olduğuna göre elin Polonyalısı dediğimiz kişi zaten Türkten iyi çıkar
Bizimkilerle konuştum seni polonyalı yapmam o türk olursa olur dediler.
Kezbanlık bi kenara dediğin 13 - 20 yaş grubu kızların %85'i gerçek aşk, sevgi yerine vakit geçirmeye, boş kalmıyım gibi düşünceler içinde zaten..
İllaki bir çözüm yolu vardır.Polonyalı olursan elde edeceğin avatajları bul bir bir ailenin önüne ser belki fikirleri değişir hem çifte vatandaş olmakta var sanırım.Elalem sırf vatandaşlık kapabilmek için alman karı arıyorda sen polonyalısını bulmuşken vatandaşlığı tepme zaten kaçmıyorya yıllar sonrada olabilirsin belki olmak lazım olursa.en iyisi kız türk olsun.Peki nikah işlerini napıcanız kız muhtemelen müslüman olmaz.
İyi hayal kırıklığı yaşamışsındır.Abicim sen kendini aşmışsın. Benim en son sevgilim Silkroad'dandı onun da geçen sene erkek olduğunu öğrendim.
İyi hayal kırıklığı yaşamışsındır.
Gitti gold'lar desene :hahaHiç sorma hiç sevgilimiz yok bir de öylesini düşününce iyice yerlere iniyor insan. Çakal benden de o kadar Gold aldı ona yanıyorum.
Bende boş değilim desem hani yeridir, kız telefonda ve bilgisayarında wallpaper olarak resimlerimi koymuş, tabi bende boş değilim.
Artık kızıda gördünüz ama yapıcak birşey yok artık.
Bende boş değilim desem hani yeridir, kız telefonda ve bilgisayarında wallpaper olarak resimlerimi koymuş, tabi bende boş değilim.
Artık kızıda gördünüz ama yapıcak birşey yok artık.
Sarışın mavi gözlü yok ama rus var demiştim ve ingilizcesi yok demiştim.Sarışın,renkli gözlü arkadaşları yok mu yav bunun ? ingilizcem iyi değil ama anlaşabiliriz her türlü ( daha öncede sormuştum fakat yanıt alamamıştım )
la onun ingilizcesi yok benim yok beden diliylemi konuşcaz tüh valla keşke 4.sınıftan itibaren rusça öğretselerdi 2 3 kelime bari işimize yarardı lanet olsunSarışın mavi gözlü yok ama rus var demiştim ve ingilizcesi yok demiştim.
Olmaz mı varda bana kalsın onlarda yani?Başka resmi yok mu daha detaylı görsek yengemizi
Öyle deme la ingilizce daha çok işe yarıyor.la onun ingilizcesi yok benim yok beden diliylemi konuşcaz tüh valla keşke 4.sınıftan itibaren rusça öğretselerdi 2 3 kelime bari işimize yarardı lanet olsun
Onun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.olm bare sende ağzına çilek koy bi resim çekil yengenin doğumgününde gönder masaüstü yapsın