hmm eyvallah o fotoğrafı ele geçirmek için fbıya hemen haber veriyorum sağol erinç kardeşOnun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm eyvallah o fotoğrafı ele geçirmek için fbıya hemen haber veriyorum sağol erinç kardeşOnun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.
Olm antalyaya gidip zaten türk olsa bile kız ayarlayamayanın aklından şüphe ederim, orda kızlar sana yavşıyor.biz nerde yanlış yaptık
Canercim, canımın içi, dostum yapma böylehmm eyvallah o fotoğrafı ele geçirmek için fbıya hemen haber veriyorum sağol erinç kardeş
bi uğrayım şu antalyayaOlm antalyaya gidip zaten türk olsa bile kız ayarlayamayanın aklından şüphe ederim, orda kızlar sana yavşıyor.
----------
Canercim, canımın içi, dostum yapma böyle
Onun masaüstü resmi benim en saçma sapan bi şekilde çektiğim bir fotoğraf buraya koymaya bile utanıyorum ama o çok seviyor.
Tamam lan koyuyorum, kız seviyo siz sevmezseniz sevmeyın :haha
Biz bizeyiz lan.
Merak ettim
gidip selam dersen kuramazsın slm cnm nbr nsl gdyo ay prdn sn mşglsn glba hdi by :sBiz türkle muhabbet kuramıyoz adam ihracat yapıyor
Ben kurmadım ki, fotoğraf çekiyordum Düden Şelalesini, o geldi bizi çekermisin dedi, patladı gitti.Biz türkle muhabbet kuramıyoz adam ihracat yapıyor
Tamam lan koyuyorum, kız seviyo siz sevmezseniz sevmeyın :haha
Fotoğraf hakkında yorum yapanı doğrarım.
Oğlum neden özendiğim kişiyi deşifre ediyorsunn?
Banada çektiriyorlar fakat sonra olay nasıl patlıyor loBen kurmadım ki, fotoğraf çekiyordum Düden Şelalesini, o geldi bizi çekermisin dedi, patladı gitti.
Oğlum neden özendiğim kişiyi deşifre ediyorsunn?
Ya fotoğrafı çektim, kız zaten çok tatlı gel dese gelicek durumdayım ki zaten bizimle gelirmisin sende işin yoksa dedi bende hayır demedim yani.Banada çektiriyorlar fakat sonra olay nasıl patlıyor lo
Tamam fotoğraf konusunu uzatma.
Gözlüğü çıkart tekrar dene
Ya fotoğrafı çektim, kız zaten çok tatlı gel dese gelicek durumdayım ki zaten bizimle gelirmisin sende işin yoksa dedi bende hayır demedim yani.
----------
Tamam fotoğraf konusunu uzatma.
Git artık olom git.
Erinç Hale kaçtım ben :wwe:
Bende ne söyleneceğini merak ediyorum ama neyse sağolasın.sitede ilkkez asyalı olmayan bi kız resmi gördüm teşekkürler
bu arada hayırlı olsun yada bu durumda ne söylenirse o
Bende ne söyleneceğini merak ediyorum ama neyse sağolasın.
Abicim sen kendini aşmışsın. Benim en son sevgilim Silkroad'dandı onun da geçen sene erkek olduğunu öğrendim.