Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada bi yardım etsen ?
Merhaba arkadaşlar. Bu botla 2 char açabiliyomuyuz ? Deniyorum sabahtan beri bi çar botta diğerini açarken botta kasan donuyo yeni açtığıma geçiyo bot. 2 farklı sro klasörü oluşturdum yapamadım.
честь;1759015' Alıntı:Bende şöyle bir hata veriyor botu açamıyorum library files programını yükledim hala açmıyor
bota ch için 110 veya 120 skilleri eklenebilir mi?
herşeyi rehberdeki gibi yaptım ve botu başlattım.ilk mobu kesiyo fakat diğerlerine saldırmıyo.olduğu yerde biraz bekliyo ve saçma sapan dönmeye başlıyo :S
Şunu uygula bi usta.
Giriş Noktası Bulunamadı hatası ve çözümü.
----------
Media.pk2 den skilldata.txt dosyalrından 120 level skillerini bulup botun skill.txt dosyasına ekleyebilirsin. Ama bu çok uğraştırıcı ve zor olur mediapk2 bilmeyenler için. Forumlarda araştır biraz belki vardır 120 lvl skilleride kapsayan txt dosyasını paylaşan biri.
честь;1759813' Alıntı:Dediğini yaptım şimdi hiç açılmıyor siyah ekran gelip gidiyor
Şu konuda phconnector ile ilgili olan ayarları uygulayıp dene birde.
https://www.maxigamerz.com/f606/kdbot-sorunlar-ve-cozumleri-156709/
Bende denemeye çalıştım fakat KDBot'u açtığımda direk 0 dolu olarak gözüküyo ve herhangi bi ilerleme olmuyo.Yani KDBot açılmıyo.
Bunu nasıl çözebilirim ?
Beyler ben başka bir oyunda kullanacam server ip'i kimse paylaşmamış edxloaderde de görükmüyor ne yapabilirim?