zedd81
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 10 Nis 2011
- Puanı
- 0
Wallaha Benimki alıyor Çok sağoL )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarıda yazdım ya, görmedin galiba. Ip numarası şu galiba. Bi dene: 46.4.71.141bana yardımcı olamıyormusun kardeşim?
Arşivden çıkartılan dosyaları silip yeniden çıkartıp ayarlayınca itemorginal.txt yi düzeldi.
S.a ben botu indirdim tıklıyorum botu açmak için açmıyor:S sinir oldum bi yardımcı olursanız sewinirim
tamam deniycem linkler konun başinda demi?
Sanırım bilgisayarınızda birkaç önemli dosya eksik ve hata alıyorsunuz. Şu konuda bulunan linkleri bilgisayarınıza kurun. Düzelecektir.
Sorun giderilidi şimdi tşrkler peki bu bot class online da çalişiyormu?tamam deniycem linkler konun başinda demi?
---------- Sorun giderilidi şimdi tşrkler peki bu bot class online da çalişiyormu?
bro tşrkler son sorum classın ıp adresini nerden bulabilirim
Farklı bi klasöre botu yeniden çıkarıp, proksi klasörüne gir. Proksi klasörünün içindeki 01 klasörünün içinde bulunan phconnector.ini dosyasını notepad ile açıp Ip yazan yere class online serverının ıp'sini yazman gerekir. Yoksa bot diğer serverdaki çarını göremez ip değiştirmezsen.
bro tşrkler son sorum classın ıp adresini nerden bulabilirim
kardeşim sen bir dahisin:=) tşrkler oldu bu ip
beni beklerken google'da arayabilirdin ben aradım ve şunu buldum. Dene bi : 141.105.67.43
,PRİVETE SERVERLARIN IP LERINI NASİL BULABİLİRİM YARDIMCI OLUCAK BİRİSİ blue.yellow@msn.com veya burdan yazarsa çok memnun olurum
----------
kardeşim sen bir dahisin:=) tşrkler oldu bu ip
Kardeş bu sadece Private Serverler içinmi ?
,
Baktim kaç yere hata gm bile sordum cewap wermedi o:s sen nerden buldun 2 3 privete daha war onlarada bakıcam ben .
----------
Domain Dossier - Investigate domains and IP addresses, get owner and registrar information, see whois and DNS records bu siteden buldum yararı olur belki bilmeyenler baksın oyunun web sitesini girin çıkıyor ıp adresi :=)
tek orjinal ile calisior ama nowalar yok o kötü :/
Vsro files bazlı private serverlarda çalışır bu bot. Diğerlerinde veya iSro'da çalışır mı bilmiyorum.