• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

SBOT Sorunlar Çözümleri Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bushido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SBot_1.99.39'a tıklıyorum ( Son sürüm ) saat dönüyor dönüyor fakat açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, sbot uzattım onun süresi de boşuna gidiyor. Ayrıca charıda kasmam gerekiyor, buradan veya özel mesaj yoluyla yardımcı olursanız teşekkürler. Antivirüs engellemesini kaldırdım.​

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm, İOBIT Malware Fighter kullanan varsa, Sbot'a erişemiyor. Flood için üzgünüm, sbot penceresi açılmayanlar, bilgisayardaki savunma sistemlerini de-aktif edip denesinler.​

İyi günler..

Birşey Sorucam Sbot kullanıyorum bot açıkken pc resetliyor.
pc açıldıktan sonra tekrar sbot ile oyuna tekrar girip oyuna başlaamsını istiyorum bunu nasıl yapabiliriz....

ben farm yapıyorumda çarları slota götürdüm 1 lvller. botu başlattımmı kasılan çarlarım return çekiyolar . bide ekran gizliyken çekiyolar açıkken çekmiyolar. Buna bi yardım edermisiniz

Char has been successfully logged in :)
[22:44:33] * Autowalk: FATAL! Couldn't load navigation data! Make sure the "navdata" folder has been
[22:44:33] * Autowalk: copied correctly to bot folder! If not, reextract the program again to current folder.

hatası alıyorum yardım edin

----------

bu hatayı sadece Blade cide veriyo
[22:44:33] * Autowalk: FATAL! Couldn't load navigation data! Make sure the "navdata" folder has been
[22:44:33] * Autowalk: copied correctly to bot folder! If not, reextract the program again to current folder.

----------

Baştan kurmayı denediniz mi ?

Sbot Client i de görmüyo hide Show diyorum lakin hiçbirşey olmuyo :S sadece botu kapatınca client de kapanıyo:S?

----------

Evet benimde öyle. Yenilenmesini bekleyeceğiz artık.

su S bot sitesinde ıd ve pw giriyoru msunucu göruntülenemiyor diyor s bot giriyorum sure yukleyin diyor ndn kaynaklanabılır

Dediğini yaptım ama sıkıntı aynı ıd pasvord ile yanındaki karaktere giriyorum bot sorun çıkartmıyo ama tekrar diğer çhara girince başlıyo hata ya:(

Navdata dosyasını silin ve güngel bot indirip dosya içindeki navdata dosyasını yapıştırı. Eskisini mutlaka silin aynı hatayı almaya devam edersiniz değiştir demeyin.

Sbot'un sitesi ne zaman düzelir. 1 haftadır sunucu hatası veriyor. İlk defa sbot kullanacağım o yüzden pek bir bilgim yok eskidende oluyor mu filan diye. Yoksa mbot'a başlayacağım.

aga biri yardım etsin bu hatayı hala çözemedim silkroadr yi gösterdim bota ama çalıştıramadım

Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.

[23:33:00] * Starting of sro_client.exe failed!

arkadaşlar bende 4 char acık sbotta

2 char solo 2 charda ptde kasıyor

bu ptde kasanlar durduk yere dc yiyor 3-4 saatte bir.bazen towna return cekincede atıyor oyundan

anlayamadım bu sorunu.önceden sadece towna return cekince oluyodu ama şimdi artık cok sık oluyo son 2 aydır

kafayı yicem.format attım olmadı.

ekran kartının driverıda güncel

arkadaşlar bende 4 char acık sbotta

2 char solo 2 charda ptde kasıyor

bu ptde kasanlar durduk yere dc yiyor 3-4 saatte bir.bazen towna return cekincede atıyor oyundan

anlayamadım bu sorunu.önceden sadece towna return cekince oluyodu ama şimdi artık cok sık oluyo son 2 aydır

kafayı yicem.format attım olmadı.

ekran kartının driverıda güncel

sadece pt de kasanlara oluyorsa bot dosyalarında bir sorun var dosyaları komple sil botun güncel sürümünü yeniden indir bidaha ayarla yine yaparsa yaz buraya

Geri