teşekkürler bilgi için.21000 ip puanım var ama dediğin gbi ana karakter seçmeden ve 30 olmadan rune dizmeyi düşünmüyorum.az da kaldı ztn,26 lvl oldum

bnm 21k ip vardı,2 haftadır haftanın kahramanları bana çok kötü geldiğinden gaza geldim,harcadım yarısını
amumu - tank istiyordum,açayım dedim,oyun stilime uymadı,pişman oldum.
mordekaiser - en çok oynadığım tanktı,dedim amumu olmadı,bari bunu açayım daha da tank açmam.gzl yani,knrda bulunması iyi.
teemo - bana göre ortalama bi hero, vuruşu düşük geliyor sanki,ap de kassam ad de
warwick - hoş

ama xin zhao hala favorim
şimdi bana şey bi hero lazım,onu sorucam. hızlı vuran, böyle haritada dolaşıp gank yapabileceğim. uzaktan vurması standart deil ama olsa iyi olur, ama her şeye rağmen kötü vurmasın ve mümkünse büyücü değil.
vayne geldi aklıma,ama nedense onunla coşamamıştım ilk çıktığında,tabi biraz acemilik de vardı. ayrıca adamlardan pek kaçamıyordum sanırsam. nocturne açsam, sağlam vuruyor ama yine xin zhao tercihim olur., yavaşlatması,uçması ve zıplatmasıyla. twitch ile hiç oynamadım. böyle aklınıza gelen herolar varsa nedenleriyle söylerseniz sevinirim.
bi de evelyn hakkında ne düşünüosunuz?