Bende size yollamak istiyorum ama msn adresiniz kapalı...
msn ekledim konuyu konuşmak için legollas_07@hotmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende size yollamak istiyorum ama msn adresiniz kapalı...
Şu Anda Charım Yok Arıyorum Alır Almaz Bende Katılıcam
Slm arkadasim...ArkadasLar guzel bir hizmet bu hizmete katılan arkadaslar bilgi verebilirmi kac gunde kac level atladı prelimiydi degilmiydi yardımcı olursanız sevinirim sonuc iyi ise bende katılmayı dusunuyorum.
arkadaşım ben bu hizmetten bayadır faydalanıyorum ve oldukca menunum kaç gunde kaç lvl atladı o belllı olmuyor snın charın durumuna gore bellı oluyo ama sunu bıl en ust kalitede 7/24 botting hizmeti alıcandan emin olabilirsin ve menun kalıcanı adım gibi eminimdir.sounuc ise gercekten 7/24 olduğu ve charın en iyi şartlarda kasılcanı soyleyebilirim inş yardımcı olmusumdur.ArkadasLar guzel bir hizmet bu hizmete katılan arkadaslar bilgi verebilirmi kac gunde kac level atladı prelimiydi degilmiydi yardımcı olursanız sevinirim sonuc iyi ise bende katılmayı dusunuyorum.
Satalım sana 1 char :d
ne istiyorsun söyle bulalım ?
msninizi ekledim kabul edebilirmisiniz?
Kardes bende ekledim ama hic acık gormuyorum sen beni eklersen sevinirim ogzhn-krts@hotmail.com
Pc başında degildir , Gelince Kabul Eder .İyi günler bn bu işi yaptırmak istiyorm msnden ulaşmak için şuan ekledim ve Çevrimdışı görünüorsunz. . .
ahmed abi bir çok çarda curst hert toplamışsındır ortalama 1 günde ne kadar topluyorlar