Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PowerLv Xian serverın da war mı acaba?
Charın item durumuna , premium olup olmamasına , buildine kısaca chara bağlı onlar en kaliteli şekilde hizmet veriyor:up:zeus varmı bide 1 lvl bıraksam 1 haftada kaç lvl yaparsınız
Troyda var mı plvl :wgl:
Evet Soner Ahmed Abi Hallediyor.Yazın bende 1 aylığına charı vermeyi düşünüyorum Bu arada Ahmed abi eğer charı verdiğimde diyelim pre alıcam . Prenin parasını da hesabınıza yatırdığımda sizin preyi çekme şansınız var mı ?
Yazın bende 1 aylığına charı vermeyi düşünüyorum Bu arada Ahmed abi eğer charı verdiğimde diyelim pre alıcam . Prenin parasını da hesabınıza yatırdığımda sizin preyi çekme şansınız var mı ?
ümit abinizin hesabina yatirin ben ondan alirim
Ben şu aralar pcyi açamadığım için bu hizmete girmek istiyorum.Hemde acill !! Çünkü planımda Pre PLUS basıp evde botla kasmak vardı ama saoulsun pederciğim 7/24 bilgisayarın açık kalcağını duyunca modemimi parçalyıverdi Ve işin kötü yanıda çokta Pre PLUS u basmış olmam ve zamanın giderek daralması... Daha da kötüsü ben ilk olarak ne yapacağımı bilmiyorum sonra ne yapacağımı bilmiyorum yani tamamen ''Ne yapacağımı bilmiyorum !!! '' acilen Ahmed abi bi bakıver hemen cevap yazıver int cafedeim çünkü...