AhmedKemal
Aileden
İyi günler bn bu işi yaptırmak istiyorm msnden ulaşmak için şuan ekledim ve Çevrimdışı görünüorsunz. . .
Siz verin ben ekleyim Cunki msn acik :s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi günler bn bu işi yaptırmak istiyorm msnden ulaşmak için şuan ekledim ve Çevrimdışı görünüorsunz. . .
çok oldu geceli :d 2 ay sonra 1 yıl olacakAhmed abi bence 8 ayı geçti senin hizmet süren ^^
Ahmed kemal bey hera new de 3.5 mılyar gold a kac silk veriyorsunuz
ahmed bey bende karakterimi sizin elinize teslim etmek istiyorum yanlız guven konusunda biraz dertliyim karakterlerin ssleri fln var ama genede bana sağlam bir guvence verebilirmisiniz?
şuan için yok ama yakında bazı serverlarda olacak insallahong farm yapıyormusunuz_??
o kadar insan veriyor çarını bu servise ve bende veriyorum ahmet %100 güvenilirdir güvenilir olmasa yaklaşık 1 senedir böle bir uygulama yapmazdı. eğer çarını hızlı lvl ve sp kasmak istiyorsan ahmet in servisine %100 güvebilirsin...ahmed bey bende karakterimi sizin elinize teslim etmek istiyorum yanlız guven konusunda biraz dertliyim karakterlerin ssleri fln var ama genede bana sağlam bir guvence verebilirmisiniz?