olsun yinede seviyorum seni
Kaya, bütün kalbimle sana küfür ediyorum suan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun yinede seviyorum seni
Kaya, bütün kalbimle sana küfür ediyorum suan...
Kaya sen bana su resmi bul temiz halini, yakanı bırakiyim bir kaç gün !?
al aynı resim ama yakamı bırakma <3Kaya sen bana su resmi bul temiz halini, yakanı bırakiyim bir kaç gün !? Söyle pembe-mor rengi saçlara aşırı tav oluyorum öyle bölye değil yaa... Bugün Cadde'de 70 yasında teyzenin sacı pembe gördüm yemin ediyorum, kendimden iğrendim 1-2 saniyeliğine....
al aynı resim ama yakamı bırakma <3
bunun üstüne tanımam... inori <3
Bu ne şirinlik böyle allahım yarabbim <3 Seni çizen elleri korusun rabbim <3
bunun üstüne tanımam... inori <3
Ussop animeden çıkıyor diye çok sevinmiştim ama olmadı
@KaoZ konuda bana cevap vermiyor ÖYLE OLSUN !
bu ussop konusunu bana nasıl bağladın allah aşkına ?
Bak bak triplere bak... Verdim cevap ama sanirim takmiyorsun beni okumuyorsun bilr yazdiklarimi ( Kaya hepsi senin yuzunden, manga baslamis olsan su son 15 sayfadaki gereksiz muhabbet olmicak
Bak bak triplere bak... Verdim cevap ama sanirim takmiyorsun beni okumuyorsun bilr yazdiklarimi ( Kaya hepsi senin yuzunden, manga baslamis olsan su son 15 sayfadaki gereksiz muhabbet olmicak
bu ussop konusunu bana nasıl bağladın allah aşkına ?
hıııııııııı öyle kesin hiç cevap vermiyorsun hıııı :/
bağlar o merak etme boşver onu biz animemizi izleyelim
kaan animeyi neden sevmiyorsun allah aşkına ?
Bir diniz İki oldunuz. Neyse baş ederim ben sorun yok, pis animeciler sizi...:cf:
kaan animeyi neden sevmiyorsun allah aşkına ?
Sana kim animeyi sevmediğimi söyledi !? Sadece çok beceriksizler diyorum yapanlar, karşılamıyor ihtiyaçlarımı, doyurmuyor, zevkli gelmiyor, mangaya kıyasla animeyi daha az seviyorum ve okuduğum fazla manga olduğundan anime seyretmeye vakit bulamıyorum.
Yoksa gene izlerim anime, bakınız Another, Toradora, Nyan Koi bunlar yakın zamanda bitirdiklerim ve listemde Usagi Drop var. Ama sık seyretmem.
Ama su doğru, güncel-popüler animelerden ölesiye nefret ediyorum.
Zate coco sayeside istemede izlemiş kadar oldum o zehir zıkkım arcı... Tek bildiğim Macao alayına posta koydu