CaptainCoCo
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 15 Kas 2009
- Puanı
- 348
emin ol yok o bizim bıyıklılara özel bir şey
aynen 1-2 kere japonla görüşme fırsatım oldu ev havaalanı yakınında olduğu için gerçekten cana yakın insanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin ol yok o bizim bıyıklılara özel bir şey
o zaman niye merak ediyorsun görüşmüşsün işte tabi niyetin başkaydı demi senin çakalaynen 1-2 kere japonla görüşme fırsatım oldu ev havaalanı yakınında olduğu için gerçekten cana yakın insanlar
o zaman niye merak ediyorsun görüşmüşsün işte tabi niyetin başkaydı demi senin çakal
Yok be bundan cacık olmaz, en fazla Kizaru posteri falan ister :nse:
o zaman niye merak ediyorsun görüşmüşsün işte tabi niyetin başkaydı demi senin çakal
Yok be bundan cacık olmaz, en fazla Kizaru posteri falan ister :nse:
kaan bu pandora hearts'ın animesi nasıl ? mangasına başlamadan önce onu izleyeyim bi diyorum
sende nasıl bir hayal gücü var anlamıyorum
İzlemedim, ve izlemeyi düşünmüyorum. Sesleri bile kendi kafamda kurguladığım bir manganın animesini izleyip hayattan soğumak en son istiyeceğim şey. Bakınız, Kenichi animesini izleyip Apachai'nin sesini duyunca 1 ay ara vermiştim mangaya.....
Zaten animesi bitti, devam etmiyor onun. Gel mangaya sen. Biraz sabret, oku. İleride aşırı açılıyor çok seviceksin ama itiraf ediyim ilk başladığımda ben sıkıntıdan patlayıp bırakmıstım birinci bölümden sonra. Ama öyle değil güven bana.
o değilde kaan manga harbi bana göre değilmiş ya bu arada pandora heartsda ne zaman aksiyon başlayacak çizim hatalarına bakmaktan sıkıldm artık
kızmak yok ama ? :agla
Tamam sen bırak manga okumayı.
Amv cok iyi be =(( K-ON izleyesim geldi, bitirememistim =(( MİOOOO <3
ilk senin kapını çalıcamYok tamam ısrar etmiyicem, ters tepiyor gittikçe. Ama ilerde başlarsan bana haber verme kan beynime sıçramasın ^^^^
ben bu K-ON!'u daha önce izlerken nasıl bi ruh hali içerisindeydim merak ediyorum nasıl olduda bu seriyi sıkıcı deyip bırakmışım anlamıyorum mimiklerini yediğim mio acayip tatlı bir karaktermiş
k-on bitireyim animesine başlıcam pandoranın
K-ON umrumda değil, ama aynısını pandora için yaparsan bozuşuruz...
Ayrıca Mio dehşet birşey <3 Bende yakında tekrar başlıcam ikinci sezona, Azusa'da çooook tatlı <3 Azu-nyan~ AWWWWWWW<3
k-on bitireyim animesine başlıcam pandoranın
azusa daha yeni geldi nasıl bilmiyorum mio süper ama