yine one piece ile ilgili ne atmış diye girdim konuya şoktayım şuan :Syanaklarını yerimmmmmmmmmmmmm
don't say lazy ending şarkısı süper :mj:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine one piece ile ilgili ne atmış diye girdim konuya şoktayım şuan :Syanaklarını yerimmmmmmmmmmmmm
yine one piece ile ilgili ne atmış diye girdim konuya şoktayım şuan :S
don't say lazy ending şarkısı süper :mj:
Scandal'ın diğer şarkılarına baktınmı hiç kaan ?
K-ON her şarkısı ayrı bir süper gerçekten. SCANDAL sanırım söyleyen grup. Nerden biliyorum !? AnoHana-Secret Base (SCANDAL <3)
eee dedim ya SCANDAL seslendiriyor diye neyin kafasındasın
arkadaş videoyu sadece göstermek için attım orada soru sordum onu görmedin mi ?eee dedim ya SCANDAL seslendiriyor diye neyin kafasındasın
Coco bi çık aradan parazit yapma bea.....
Kaya bildiğim şarkıyı bana atmışsın farkettiysen ondan dedim, yerim lan senin asabiyetini
yi beni kaan :kss:Coco bi çık aradan parazit yapma bea.....
Kaya bildiğim şarkıyı bana atmışsın farkettiysen ondan dedim, yerim lan senin asabiyetini
yi beni kaan :kss:
iyi akşamlar.
Allah belanı senin kaya....:cf:
Neyse coco bırak kaya'yı gel yanaklarda kalmıştık, Mio diyorduk <3
deme öyle üzülürüm ama :agla
Allah belanı senin kaya....:cf:
Neyse coco bırak kaya'yı gel yanaklarda kalmıştık, Mio diyorduk <3
malum siteye gir var oradahemen o animeyi bulun bana çabuk izlemem gerek !!!!
Sırf yanak için izlenir o
Türkçe ne değişik bir dil değil mi ? Bir harf ile neler neler değişiyor
bende sana diyorum ki senin japonyaya gitme amacın hiç hayra alamet olacak şeyler değilişte sizin gibiler yüzünden güzelim alet saksafonuda çalmıyorum
bu yüzden japonyaya gitmek istiyorum
bende sana diyorum ki senin japonyaya gitme amacın hiç hayra alamet olacak şeyler değil
işte bu halk arasında çok farklı anlamlara geliyorBen orada aşk aramaya gidiyorum birkere sizin gibi sapıkları almazlar oraya
işte bu halk arasında çok farklı anlamlara geliyor