K-ON bitsin hepsini tek tek izlicem emre sağol <3Alın acıcık reel izleyin Sergül ablamdan
biliyorumHALA fesatsın kaya!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K-ON bitsin hepsini tek tek izlicem emre sağol <3Alın acıcık reel izleyin Sergül ablamdan
biliyorumHALA fesatsın kaya!!!!!!!!!!!
tekrar tekrar duyunca hiç hoş olmuyor :/
tekrar tekrar duyunca hiç hoş olmuyor :/
hastayım senin zekana ve fikirlerine <3
Sesi kapat <3
hepsini izledim emre yalnız ilk videoda frappucino için 33km yol gitmek nedir arkadaş?Alın acıcık reel izleyin Sergül ablamdan
Beyler tattoo nasıl
Third Gear -Gomu Gomu No coconun adamıBeyler tattoo nasıl
Third Gear -Gomu Gomu No coconun adamı
ne diyon la ?PİSTOREEEE ahahaha
Aynen çok şeker
ne diyon la ?
kimse kalmadı herhalde diyordum rahatladım haftaya yine ara veriyor 2haftada bir ara vermeye başladılar.Yondaime'nin hediyesi ne ki Naruto'ya ? Ayrıca son olaylar işleri daha da ilginç hale getirdi bağalım neler olacak.
hiç biri şu sahne kadar olamaz.
ağladığım sahnedir.
bu ses olayını çok abartıyorsun bence kaan gayet iyi bir sesi vardı bence.... Ace'in sesi butun olayi mahvetti... AMVlerden o sahneyi biliyordum ama daha yeni orjinaline bakipda acein sesini duydum. Cokda guzel bir ornek oldu, iste bu seslendirmeler YANLIS o adama gitmiyor ya....
----------
Neyse esas merak ettigim olay su. Bu bizim gildartzin, pardon shanksin, yuzundeki yara nasil olustu. Benim gozumde animedeki en gucly ve baba karakter o. Ah diger koluda olsaydi... ayrica bu teach ne ayak !? Neci bu abimiz !? Ustune ustluk, ace oldukten sonra garp nasil sakin kaldi o.0 Akinau nasil hayatta kaldi o.0 ve son olarak Shanks adam gibi savasa girdigi arc yokmu bea (