Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki tecavüze uğradın ha, konu adıda fail zaten Takma kafayaUlan zaten kafa beyin dağınıktı iyice folloş oldum
Ulan zaten kafa beyin dağınıktı iyice folloş oldum
Sen şinigamisin büyük düşün
bela alma ihtimali yüksek sarhoş bir kız bir daha karşılaşmamaya çalış
O kizi dershanesine goturerek insanlik gorevini yapmissin. Ama simdi benim dusunceme gelecek olursak gitme derim. Hani isin icinde baska bise olmasa bu kiz dershaneye gidecegi halde neden cok sarhos olsun? Ayrica cok sarhos oldugunu ve dershaneye gidecegini soyleyecek kadar bilinci aciksa ve o metroya dershaneye gitmek icin bindiyse bunun sarhoslugu nerde? Bunlari herzaman dusunmek gerekir sahsen ben bi isi yapmakta kararsizsam hep isin en ince ayrintilarini dusunurum. Bence gitme
MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
O kizi dershanesine goturerek insanlik gorevini yapmissin. Ama simdi benim dusunceme gelecek olursak gitme derim. Hani isin icinde baska bise olmasa bu kiz dershaneye gidecegi halde neden cok sarhos olsun? Ayrica cok sarhos oldugunu ve dershaneye gidecegini soyleyecek kadar bilinci aciksa ve o metroya dershaneye gitmek icin bindiyse bunun sarhoslugu nerde? Bunlari herzaman dusunmek gerekir sahsen ben bi isi yapmakta kararsizsam hep isin en ince ayrintilarini dusunurum. Bence gitme
MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ah ulan ah benden isteyecek tc no' mu bile veririm.Numaramı istedi fakat vermedim.
Ah ulan ah benden isteyecek tc no' mu bile veririm.
aranızda bir olay olmadıysa kesinlikle gitme