PlayStore
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 1
Kaldığınız yerden devam edeceksiniz 0 dan başlamayacaksınız.
Olayı tam hatırlamıyorum sorun neydi tam olarak char buga mı girmişti? öyleyse char adını yaz düzeltilir.
Server ismi pek birşey farkettirmeyecek ama istek olursa değiştiriz.
Bravo yine bir bahane bulup tüm suçu bize yıkmayı başardınız!!!!!
Kimse 70 lvl sun yüzünden oyunu bırakmadı saçma sapan ve yalan varsayımlarla bizi karalamayı bırakın artık!!! O itemler oyuna eklendiğinde oyunda ortalama 200 kişi vardı, şuan 150 kişi var, eksilen kişiler de ddos yüzünden serverin sürekli kapanması yüzünden bıraktı. Belki bikaç kişi sunların yüzünden bırakmıştır ama sizin saçma sapan varsayımlarınızın gerçekle alakası yoktur. Artık bizi suçlamayı bırakın cidden böyle uydurma şeyler yüzünden suçlanmaktan bıktım usandım!!!
Son olarak bu serveri açarken de söyledik, server hep 80 kalmayacak diye, zaman içerisinde cap altayacak diye, okumadıysanız sizin sorununuz benim değil, ben bunu en başından beri söyledim üzerime düşeni yaptım!!!
Tamam Ümit abi yenilik getirmeye, player çekmeye çalışıyorsun ama gelecek ve bırakacak kişiler gene hep aynı.Oyuncu çekeceksin ama şuan olan oyuncuların yarısı bırakıcam diyor.Herkes daha yeni tadına varmaya başladı 80 capın.Burdaki oyu verenin yarısı oyunu oynamıcak.80 Capta olduğu gibi.