joseph99
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 2 May 2009
- Puanı
- 0
ya ben onglarda farm yapıyorum bardım barda mp yetmiyo mana cycle basmıyo nasıl basacak ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
b çözebildinmi kardesım bndede o sorun varMerhaba
ben bot ile giriyorum sorun yok iki karakterim var birisi glavie 25 level.
20k sp kastım onun ile hiçbir sorun yok fakat int charım ile botu hiç çalıştıramadım
33 level nuker charım var bayan karakter ustundeki herseyi cıkarıp kasaya koymama ragmen hiç tanımadı bot bu charı. sadce skilleri goruyor
beyler ben yardım ediyim karakteri eğer tanımıyorsa bot görevlerinizin hepsini silin ve görev almayın ben görev aldım bot kullanamadım karakteri tanımadı görevleri silin ve oyunu yeniden başlatın hata düzelirb çözebildinmi kardesım bndede o sorun var
----------
bi yetkili baksın anlayan birsi herkes sorununu yazmış cevap vermiycekseniz kilit atın konuya !
Arkadaşlar mersindeydim yeni döndüm hatalarınıza cevap veremediğim için üzgünüm...
1- Script olayı tam çalışmamaktadır ondan dolayı sorun yaşamanız normaldir bottan kaynaklanır ondan dolayı yardımcı olamam...
2- Bot karakteri görmüyorsa silkle alınan itemleri kapatıp bankaya ve gold dragon flag'i bankaya koyun görevleri iptal edin ve retrun'a basın...
3- Emergeny buff bölümü sorunlu hacım ondan çalışmayabilir.