Level up yapma ama skilleri aç. İşe yaran skiller var, kendimize kullanabiliyoruz..Çok sağol kardeşim düzeldi. Teşekkür ederim.
Son bi sorum olucak BP- Fantasy skilleri ne işe yarıyo kendimize kullanamıyomuyuz ? Açmalımıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Level up yapma ama skilleri aç. İşe yaran skiller var, kendimize kullanabiliyoruz..Çok sağol kardeşim düzeldi. Teşekkür ederim.
Son bi sorum olucak BP- Fantasy skilleri ne işe yarıyo kendimize kullanamıyomuyuz ? Açmalımıyım ?
Level up yapma ama skilleri aç. İşe yaran skiller var, kendimize kullanabiliyoruz..
boş kutu sorunu ile ilgili olarak verilen media.pk2 ile aynı zamanda oyunun kendi sitesinde bu sorunun çözümü şeklinde verilen media.pk2 de denememe rağmen hala aynı sıkıntıyı yaşamaktayım yardımlarınızı bekliyorum.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bu hatanın aynısı bende var şuan svdeydım dc yedim az once sonra bu geldi? full clıent vb vb demeyın full clıent var zaten neden kaynaklanıyor bu?
Servere sonradan başlanmaz oldu millet nova setini dizdi nova dropları düşürüp kasılmaya kısıtlama getirdiniz.En baştan yapsaydınız sorun olmazdı bence.Ama point 5 geliyordu o öyle kalsaydı.
Servere sonradan başlanmaz oldu millet nova setini dizdi nova dropları düşürüp kasılmaya kısıtlama getirdiniz.En baştan yapsaydınız sorun olmazdı bence.Ama point 5 geliyordu o öyle kalsaydı.