Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorunlar desek daha iyi olur ;
1. kervan çekerken çarlar hep donup kalıyor sık oluyor lag fazla ilgilenirseniz iy olur .
2. Aynı skilleri ard arda kullanamıyoruz .Örn; 98 bow skili var 4.üncü sarı germe onu tek seferlik kullanıyoruz 3.üncüsü olan sarı germeyi kullanılmıyo ardından .
3. Mediadan mıdır nedir a ya basınca takas işlemi yapılmıyo yani öyle bi simge yok . en son medianızı indirdim .
bunlara çözüm bulursanız çok mennun olurum .
Şu oyundaki mobtun pru. pill sorununu çözerseniz sevinirim warlock charla oynanmaz oldu resmen!
Şuan oyun açık sanırım ama hala aynı hata. Nasıl çözücem bu hatayı update yapmıyor gibi bir hata yani ?
Bilgilendirseniz bizde ona göre beklesek veya beklemesek
Hay Yapicaniz Oyuna
Tapatalk 2 ile GT-N7000 cihazımdan gönderildi
Evet Bilgilendirseniz bu kadar tekpi almazsınız
Ya yetkililer bakabilirmi? mbot yasakmı degilmi warlock oynanamıyor oyunun orjinali bozulmuş resmen ya o kadar kastık düzdüm charı hepsi boşamı????
Hereks warlorck kasıcak diye bişey yokki bir çok private sw var öyle olsa onlardada kasardı ortalık warlock olurdu fakat oyunun gerçekten b.ku cıkmış ya bp için demiyorum sro resmen orjinalliğini kaybetti şunu fixlesinler baride warlock acıcak bir sürü insan var sw de su an ya da force,force de acılmıyo artık resmen 2 build kayıp :S
mbot pill bug kod var LegendM de o verdi kodları ama fixlemediler yinede. Hoş fixlense iyi mi olur kötü mü tartışılır level kolay kasılıyo herkes warlock kasıcak
Bu server Bakımdan çıkamadı gitti ya !
Ne zaman a Değişecekler Pekim