Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben ibotu yükledikten 2 - 3 gün sonra şu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirimbir kaç kere daha aynı hata ile karşılaştım pc ye c - d format atıyorum düzeliyor ama ibotu yükleyince yeniden bu hatayı almaya başlıyorum ibotu yükledikten 1 - 2 gün sonra normal silkroad.exe den bile açamıyorum diğer sitelerdede biraz araştırma yaptım kimse çözümünü bilmiyor ama şansımı deneyim dedim
Yha ben botu indirdim.Run Client diyorum 2 tane hata weriyo. (Server Signatura 01)iyo sonra(Sunucuyla Olan Bağlantınız Kesildi)diyo.Naıl yapabilirim?Lütfen yardım??
arkadaslar ben ibotu yükledikten 2 - 3 gün sonra şu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirimbir kaç kere daha aynı hata ile karşılaştım pc ye c - d format atıyorum düzeliyor ama ibotu yükleyince yeniden bu hatayı almaya başlıyorum ibotu yükledikten 1 - 2 gün sonra normal silkroad.exe den bile açamıyorum diğer sitelerdede biraz araştırma yaptım kimse çözümünü bilmiyor ama şansımı deneyim dedim
Yha ben botu indirdim.Run Client diyorum 2 tane hata weriyo. (Server Signatura 01)iyo sonra(Sunucuyla Olan Bağlantınız Kesildi)diyo.Naıl yapabilirim?Lütfen yardım??
ahmet_bahadir. Kardeş Upload.Gen indirilmiyor neden olabilir?
kardeş benim sorunum oyundan atma internet hızında bişey yok fakat oyuna giriyo buffLarı basarken çok hızLı bi şekiLde crossbowu takıo sonra bardı takıo crossbowu takıo bardı takıo derken çat oyundan atıo acayip takılıo bu yüzden kasamıyorum Lütfen yardım et...
Ö.m attımKardeş hata vermiyo Disconet From the server yazıo botun status Log bölümünde ama oyunda dc vermiyo çat die kapanıyo oyun
Kardeş o hatayı bende yaşadım.O amvo virüsü.Flash bellek,yerel disk c,d farketmez.1 tane bile dosya kalmasın hespini formatla yoksa hatayı tekrar alırsın dırmadan.1 tane metin belgesi bile kalmamalı.Yoksa bu ahtayı alırsın.
Seninkine gelince.Botu tekrar kurmayı dene.Silkroad updatelerin tam olduğunda emin ol.Ama en rahat benim açtığım konudan bak orda dtaylı bir şekilde anlattım.EdxLoader ile kullanabilrisin.
https://www.maxigamerz.com/f319/ibot-sorunsuz-multiclient-acma-resimli-anlatimguncel-101012/
silkroad update eddinmi srodir.ini doğru ayarladıysan açılması lazım botun log ekranında ne yazıyor fotosunu koysana.Yha kardeş olmuo yeniden yükledim srodir dosyasınıda tam olarak ayarladım.run client diyorum öylece bekliyo nası düzeltebilirim?
Yha kardeş olmuo yeniden yükledim srodir dosyasınıda tam olarak ayarladım.run client diyorum öylece bekliyo nası düzeltebilirim?
Sana bir ö.m attım.Anca öyle çözebilriz.Böyle bir sonuca varamadık.Launcher i açtım start sorunsuz gelio