liva
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Şub 2010
- Puanı
- 0
yada botu tekrar indir herşeyi sil öyle deneİbot açarken avira antivir programı ibot.dll yi virüs olarak gösteriyo ve açarken critical error veriyo ne yapmaılıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yada botu tekrar indir herşeyi sil öyle deneİbot açarken avira antivir programı ibot.dll yi virüs olarak gösteriyo ve açarken critical error veriyo ne yapmaılıyım?
İbot açarken avira antivir programı ibot.dll yi virüs olarak gösteriyo ve açarken critical error veriyo ne yapmaılıyım?
Component 'tabctl32.ocx' or one of its dependencies not corroctly registered: a file is mssing or invailid
şeklinde hata alıyorum fotoğrof göndermeye çalıştım ancak ilk defa bir foruma üye olduğum için fotoğraf gtti mi bilmiyorum o yüzden hatayı yazdım bu hatayı neden alıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Regsvr32 %WINDIR%\System32\ccrpprg3N.ocx
Regsvr32 %WINDIR%\System32\mswinscn.ocx
Regsvr32 %WINDIR%\System32\tabctl3n.ocx
Regsvr32 %WINDIR%\System32\mscomctl.ocx
ibot-necessities klasöründeki tüm ocx dosyalarını system32 dizinine kopyalayın
regocxfiles_win7.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın
hata alırsanız regocxfiles_win7.bat dosyası içinde yazanları aşağıdaki kodlarla değiştirin
Kod:Regsvr32 %WINDIR%\System32\ccrpprg3N.ocx Regsvr32 %WINDIR%\System32\mswinscn.ocx Regsvr32 %WINDIR%\System32\tabctl3n.ocx Regsvr32 %WINDIR%\System32\mscomctl.ocx
arkadaşlar acil yardımınız gerekli 3 gündür botu kullanamıyorum oyuna giriyor script falan gayet iyi yapıyor ama 3-5 mob kestikten sonra duruyor bunun çözümü nedir ?
Return Scrool çektir Townda Save Setting - Save Setting - Start bot yap.. ( Devil Spiritin süresi var ise böyle yapabilir. )
Teşekkürler Devil süresi vardı bitmiş skillerde kalmış kullanamadığı için böyle birşey olmuş olabilir. Tam nasıl çözdüğümü anlamadım ama bir devil skilini kaldırdım bide mastry refesh tuşuna basıp skill listesini yeniledim şuan düzgün çalışıyor Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yararlanabilir
Error - htd - overflow - 34A6
Error chardata - Type mismatch 34A6
Error obejct group 3018 bu hataları nasıl çözebilirim acil yardım :S Atack yapmıyor.
ibotta bütün ayarları yapıyorum buffları filan start diyorum buffları basıyor atack yapmıyor 2-3 kere starta basınca belki yapıyor yada bekliyor kafasına göre atack yapıyor canavara ben ilk elle vurduktan sonra starta basıyorum mobu skilleri kullanarak öldürüyo bide yerdeki hiçbirşeyi toplamıyor ayarları bastan yaptım ibot baştan kurulum videsuna baktım ama sorunu bulamadım
Train Area Seç ve Pick Option Ayarla
train area secili ve pick ayarlarındada dont pick goldu işaretlemedim ama hala aynı problem var
Devil Spirit var mı ?