Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey soracağım ben bunu adını vermek istemiyorum bi serverde yapmak istiyorum nasil olacak ? denedim ama beceremedim
Ben İbotu Yükledim gayetde iyi çalışıyo ama şöyle bi sorunum var skillsiz vurmuyo ve illa tek atması gerekiyo mesela champion çıkıyo tek atamıyo (Wizzard char) sonra tek yemezse bırakıyo öyle bekliyo ama tek yerse diğer canavara geçiyo nası düzeltebilirim ?
sehre dondugunde alis veris vs yapip kasmaya gitmiyor start script demem lazim ve ayrica scripti startlaryincada ne kasaya gidyor nede alis veris yapiyor direk kasma yerine gidiyor bu 2 sorunum icin yardimci olursaniz super olur
Dont loop isaretli deil
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2010:
Ya download'daki bu ikisinin linkinden indirilmiyor.Nasıl indirebilirim?Acil yardım edin lütfen....
Selam Ibotçular Benim bi sorunum var bu yeni return to city kısmında dead işaretli ltp yapıyorum oraya delay süresi eklendiğinden beri ölünce otomatik şehre dönmüyorum delay sec 1000 şu anda ama ibotta şöyle bi hata veriyor Error-hp pots 1399 falan değişik numaralar anlamadım neden şehre dönmüyor acaba ? önceden gayet güzeldi ta ki bu delay eklenene kadar. Teşekkürler
ya hata verior ibota tıklayınca critical error gui mai form diye hata veryor yardım