IMLEGEND
Aileden
Sıkılmayın arkadaşım karşınızdaki insanları düşünün sizler böyle yaptıkca işlerinden edip dahada zorlaştırıyorsunuz rica ediyorum yapmayın!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen beklemekten sıkıldın bide uğraşanları düşün.
Bizde beklemekten sıkıldık ama :nse:
1-2 gün dediler açılmadı diye, açılır sorun çıkar 6-10 saat beklersiniz düzeltirler. düzeltik dediklerine göre açıçaklar Serverı 2.5 gün bekledin bir 2 saat de bekleyin be mübarekler
Bizde beklemekten sıkıldık ama :nse:
Sen beklemekten sıkıldın bide uğraşanları düşün.
Sıkılmayın arkadaşım karşınızdaki insanları düşünün sizler böyle yaptıkca işlerinden edip dahada zorlaştırıyorsunuz rica ediyorum yapmayın!
Öğlen saatlerinde dediler 12:00-13:00-14:00 gibiÖğlen dediler daha açılmadı şikayetim bu !
tek sorun o kaldı zaten açıldıda erorsofta görülmesi kaldı tövbe tövbeServer error-soft 'da neden gözükmüyor ?
Server error-soft 'da neden gözükmüyor ?
Öğlen saatlerinde dediler 12:00-13:00-14:00 gibi
Öğlen dediler daha açılmadı şikayetim bu !
Evet, ben okuyorum.
Oda öylede buglar fixlenmeden neden açıldıki ben şimdi çarımı uride arkadaşlarla ptde kasardım, onun yerine facede forumda boş boş geziniyorum bide sabahlasaydım zaten sinir krizi geçirirdim, ümit abinin emeğine sonsuz saygım var ama bizde sabır taşı değilizki bekle bekle bişey demiyelim bi yerden sonra insan ister istemez patlıyor sıkıntıdan
----------
Niye swyi fixleyenler gelip yorumlarımı okuyolar
Evet, ben okuyorum.
Okuyacağına onlara yardım etmeye çalışşan daha yararlı olmazmısın ?
Evet, ben okuyorum.