akbaba12
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 9
arkadaşlar serveri açan çok kişinin başına geldi char oluşturkenki hata yardım edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden team ver yapayım kardeş.cannot load ServerFrameworkRes.dll hatası alıyom download manager açınca ServerFrameworkRes.dll buda var dosya içinde
----------
global gate harici hepsi öle oluyo açılmıyor neden?
bu hata prosedürlerden akynaklanıyor prosedürü düzeltmeye çalışıyorum.arkadaşlar serveri açan çok kişinin başına geldi char oluşturkenki hata yardım edin nolur
hangi dosyalar için yapıcaz bunu
sag tıkla ozellıklere bas uyumluluk sekmesıne gel ordan uyumlulugunu windows 2000 yap
bu hata prosedürlerden akynaklanıyor prosedürü düzeltmeye çalışıyorum.
bilen birisini şu launcher resimlerinin nerde oldugunu söyleyebilirmi ? medianın neresinde tam olarak ?
char açarken shard managere bakarsan görürsünbende öyle düşünüyorumda prosedür değil bana göre baktım araştırdım zannetmiyorum _User den gibi
ne güzel herşeyi açiyodum hiç birşey yapmadi gloabalmanager hariç hepsi açildiği gibi kapaniyo
sağol onu halletimde şidiki sorun sw açilmyo
acılmayanların ustune sag tıkla ozellıklere bas uyumluluk sekmesıne gel ordan uyumlulugunu windows 2000 yap
sağol onu halletimde şidiki sorun sw açilmyo
bide shardmanager kapaniyo