gom player açıyor codecini indir
Hocam Videoyu Hangi Programla Açacagız Media Player Ve Gom Player'da Açamadım'da ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gom player açıyor codecini indir
Hocam Videoyu Hangi Programla Açacagız Media Player Ve Gom Player'da Açamadım'da ?
Hertürlü video için tek çözüm
loader ile gir
ßU HATANIN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTVEN YARDIM EDİN... :saw:
---------------------------------------
USE [SRO_VT_ACCOUNT]
GO
/****** Object: Table [dbo].[_PrivilegedIP] Script Date: 09/13/2011 08:35:06 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
drop table _PrivilegedIP
CREATE TABLE [dbo].[_PrivilegedIP](
[IP1] [tinyint] NOT NULL,
[IP2] [tinyint] NOT NULL,
[IP3] [tinyint] NOT NULL,
[IP4] [tinyint] NOT NULL,
[IP5] [tinyint] NOT NULL,
[IP6] [tinyint] NOT NULL,
[IP7] [tinyint] NOT NULL,
[IP8] [tinyint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
-------------------------------
_Privatelegend ip yi sil bunu restore et ve boluklara 2 defa ipni yaz noktasız olarak
sorununu yazmamıssın bn bi 15 dk sonra yokum soracaklarınızı sorunBiri Yardım Etsin Lütfen... Ram mi yetmiyor srgameserver hata vermıyor cert yazıyor runtme vermıyor
ßU HATANIN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTVEN YARDIM EDİN... :saw:
sorununu yazmamıssın bn bi 15 dk sonra yokum soracaklarınızı sorun
program ekle kaldıra gir yanda windows eklentilerimi n olcak ona tıkla ıssyi sec ve xp cdsi takarak yükleby tutsaq kardess ben herseyi yapıorum ıss yonetimsel araclarda gözukmuyor ?
loaderle gırıoyrum zaten media pacher de runtime eror 52 verıyorloaderle girmeyi dene serverin açık oldundan emin ol
program ekle kaldıra gir yanda windows eklentilerimi n olcak ona tıkla ıssyi sec ve xp cdsi takarak yükle
program ekle kaldıra gir yanda windows eklentilerimi n olcak ona tıkla ıssyi sec ve xp cdsi takarak yükle
sabret biraz game server certi bitsinbbiri yardım etsin tutsaq ram yetmıyor olabilirmi herseyi kapadım ama :/