gom player açıyor codecini indir
Hocam Videoyu Hangi Programla Açacagız Media Player Ve Gom Player'da Açamadım'da ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gom player açıyor codecini indir
Hocam Videoyu Hangi Programla Açacagız Media Player Ve Gom Player'da Açamadım'da ?
Hertürlü video için tek çözüm
loader ile gir![]()
ßU HATANIN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTVEN YARDIM EDİN... :saw:
---------------------------------------
USE [SRO_VT_ACCOUNT]
GO
/****** Object: Table [dbo].[_PrivilegedIP] Script Date: 09/13/2011 08:35:06 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
drop table _PrivilegedIP
CREATE TABLE [dbo].[_PrivilegedIP](
[IP1] [tinyint] NOT NULL,
[IP2] [tinyint] NOT NULL,
[IP3] [tinyint] NOT NULL,
[IP4] [tinyint] NOT NULL,
[IP5] [tinyint] NOT NULL,
[IP6] [tinyint] NOT NULL,
[IP7] [tinyint] NOT NULL,
[IP8] [tinyint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
-------------------------------
_Privatelegend ip yi sil bunu restore et ve boluklara 2 defa ipni yaz noktasız olarak
sorununu yazmamıssınBiri Yardım Etsin Lütfen...Ram mi yetmiyor srgameserver hata vermıyor cert yazıyor runtme vermıyor
![]()
ßU HATANIN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTVEN YARDIM EDİN... :saw:
sorununu yazmamıssınbn bi 15 dk sonra yokum soracaklarınızı sorun
program ekle kaldıra gir yanda windows eklentilerimi n olcak ona tıkla ıssyi sec ve xp cdsi takarak yükleby tutsaq kardess ben herseyi yapıorum ıss yonetimsel araclarda gözukmuyor ?
loaderle gırıoyrum zaten media pacher de runtime eror 52 verıyorloaderle girmeyi dene serverin açık oldundan emin ol
program ekle kaldıra gir yanda windows eklentilerimi n olcak ona tıkla ıssyi sec ve xp cdsi takarak yükle
program ekle kaldıra gir yanda windows eklentilerimi n olcak ona tıkla ıssyi sec ve xp cdsi takarak yükle
sabret biraz game server certi bitsinbbiri yardım etsin tutsaq ram yetmıyor olabilirmi herseyi kapadım ama :/
![]()