quard
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Eyl 2011
- Puanı
- 151
xp kur öyle kur swyi ram az kullanırı hem ben göremedim vistada sw kuran xp kur...Arkadaşlar Bali Şunu Söyleyin yoksa XP ye çevircem PC yi Vistada SErveri Kuran WArmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xp kur öyle kur swyi ram az kullanırı hem ben göremedim vistada sw kuran xp kur...Arkadaşlar Bali Şunu Söyleyin yoksa XP ye çevircem PC yi Vistada SErveri Kuran WArmı ?
özele bak bugu atıyorum ben sana.
Bugüne kadar yardım eden bir sen oldun.
çok basit bir ayarı vardır sql de ama hala çözebilen olmadı,bekliyoruz 4 gözle.item bugu çözüldümü
helal mustafa sen hangi server dosyaları ile giriyosun oyuna mediayı hangi patcherla patchliosun ?Uniq Spwn Çözüldü. Arkadaşlar cogu kişi uniq spawnda ve GM komut ile cıkan uniqler kesilince isim yazmıyor diyorlardı.Bunu test etim ve ortaya cıkartım.
GM üyelği ile uniq keserseniz yazmıyor.Normal player keserse yazıyor sadece.
Player ;
GM ;
helal mustafa sen hangi server dosyaları ile giriyosun oyuna mediayı hangi patcherla patchliosun ?
saolasın =)
grinroad + bloody mediapk2 + loader
Uniq Spwn Çözüldü. Arkadaşlar cogu kişi uniq spawnda ve GM komut ile cıkan uniqler kesilince isim yazmıyor diyorlardı.Bunu test etim ve ortaya cıkartım.
GM üyelği ile uniq keserseniz yazmıyor.Normal player keserse yazıyor sadece.
Player ;
GM ;