Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TMM HERSEYİ HALLETM AMA BI SORUN BURDA KLDI
----------
cvp plss
kırmızı noktalıların ustune sag tıkla start servıce var ona bas sonra oyuna gir
Server Check sorunun nasıl cozucem ve privlegend ıp kısmına 127.0.0.1 mi yazıcam yoksa 192.168.x.x ile baslıyan ıp yazıcam ?
ARTK BENDE KURDM YUPPİ OYUNDAYIM XD ARKADASLAR HER SORUNUNUZ ICINYARDIMA HAZIRIM EMİN OLUN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALSACAGM AMA ŞUAN KLAVYEM BOZUK ÜZERİNE AYPTR SOYLEMESİ KOLA DÖKÜLDÜ x D SUAN EKRAN KLAVYESIYLE YAZIYORM BUNLARI AMA BANA BİRAZ ZAMAN TANYN SWNİN TADN CKARYM xD
[sıze=2]
server check sorunun nasıl cozucem ve privlegend ıp kısmına 127.0.0.1 mi yazıcam yoksa 192.168.x.x ile baslıyan ıp yazıcam ?[/sıze]
Gzz Hayırlı Olsun
orası gm lıkle alakalı hamachı kurduysan hamachı ıp nı yaz kurmadysan 192.168.x.x yaz..
check olayına gelınce SR_VT_SHARD databasesını ac tableslerden _ShardService yi bul sag tıkla open tableye bas ordakı shard ıd kısmını 64 yap duzelır
orası gm lıkle alakalı hamachı kurduysan hamachı ıp nı yaz kurmadysan 192.168.x.x yaz..
check olayına gelınce SR_VT_SHARD databasesını ac tableslerden _ShardService yi bul sag tıkla open tableye bas ordakı shard ıd kısmını 64 yap duzelır
serverdan mütiş bir görüntü
Mustafa çıldırcam ya bana gm charı ile silk wersene chara ya alpemix wereyim 1 db den bak.. Beceremedim