yakishiklee
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 May 2010
- Puanı
- 5
arkadaşlar smc de shardmanager kapanıyo ram den dolayımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darkanqel yada byTusaq yardım edermisiniz rateleri nasıl düzenlicez ? Ve oyuna girerken logine tıkladgımda kod cok gec gelıyor ve gec login oluyor neden olabilir :S
1. Server.cfg gir orda Sr_Shard bul orda "35000" yazanlar
2. pc ram yetmiyordur.
3. bu kadar buyuk yazmana gerek yoktu
server.cfgden olmazsa gameserver.exe yi düzenliceksinDarkanqel yada byTusaq yardım edermisiniz rateleri nasıl düzenlicez ? Ve oyuna girerken logine tıkladgımda kod cok gec gelıyor ve gec login oluyor neden olabilir :S
Nasıl Yapıcam Onu Odlybg Flan orası var ama pek anlamadım :Sserver.cfgden olmazsa gameserver.exe yi düzenliceksin
arakdaslar benim bir sorunum var global manageri acıyorum acılıyor fakat aşagısından duradan kırmızı yazılar gecior ve sharmanager gameserver acıncada certification request failed gibi bir sey geliyor sorun ne olabilir ???????
darkanqel1 hocam ben serveri açtım ayarladım hepsini ama c9 veriyor neden olabilir bu? bide ip config deki ipden yaptım serveri media pkya ip configdeki ipyi yazıyorum girmiyor 127.0.0.1 yapıyorum ipsini medianın oyle giriyor ama c9 veriyor neden olabilir önerebileceğin bişi varmı acaba?
agent server var ve sro_client var agenti bendeki agentle değiştiricem oylemi?
tamam hocam yaptım deniyorum şimdi
----------
gene c9 veriyor bi bakabilirmisin team versem?