firat0912
Üye
Ya arkadaslar SRO_VT_SHARD'dan sade chineyi 1 yapıp dierlerini 0 yapıorm globla managerden gameservere kadar hepsini acıorm 15-20 sn sora shard manager billing dead ve kapanıor yardımcı olabilr misinz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lol xsense vsro dosyaları ile server kurmus hic gulecegim yokdu :wwe:
ben hep cfgden deiştriyorm çalışıyor.server.cfg den ayarlayınca çalışmıyor yani demi ?
vps ler 7/24 açık duruyor ve normal pc den çok farklıbenim PC 8GB RAM İ5 İSLEMCİ 500GB HARDDISK FELAN VAR VPS FELAN YPAMAYI BILEN EKLESİN SW KURMAYIDA TABİ BERABER GM OLURUZ
----------
BİRİSİ BANA YARDIM ETSİN PC GUZEL DİYORUM 8GB RAM FELAN KURMAYI BILEN VARSA VPS FELAN ORTAK OLURUZ HERSEYDE FACE:ugurcan-95@hotmail.com
MSN:ayhanugursoy@hotmail.com ekleyin bilen varsa
bunun sebebi yere stone filan atmışın sonra bi item almışın yere attığın item aslında atılmadığı için sana bu hatayı verdiayarladım rate leri asm ile girince düzeldi ayar olayı şimdide bazen oyundan dc ediyor
game serverin ekranında
Query: {CALL _STRG_ADD_ALCHEMYSTONE (?, ?, 6,6702, 16,7028,0,1)} böyle bi şey var bundanmı acaba
Arkadaşlar Bu Teeport Sorunu Devam Ediyormu Eğer Ediyorsa bu Yere Çin Sikilindeki Alanı Açıp Işınlanmak İstediğin Yere Gitmek İçin /yes Yazıp Işınlanıyoduk Bir EMUDA Böle İdi Buna Yapamazmıyız ?
----------
Bu Sorunun Çözümü Nedir ? :
Sabi İp Yaptırdım Bu Gün Onla Kuruyrum Ondan Yaparmı ?
----------
Sabit İp İle Server Kurmam İçin Ne Yapmam Lazım ?