trapezun
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 3
Mustafa bu sorun ne item bugu uyuz oldum yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustafa bu sorun ne item bugu uyuz oldum yaaaa
datebaseden herşey acıkmı ? bende janganı kapadıgımda böyle olmustu actıgımda düzeldiChar DW ışınlanınca oyuna girince böyle bir hata veriyor neden ?
GOKTURKLER-SRO Takılıyoruz Herkezi Bekleriz Arkadaşlar =) Hamachi ID :GOKTURKLERRR PW:123 Kolay gelsın ^^
2 game server açtınmı? wmware yada baska bır pc ıle deneyerek\Ülen ünüversite sınavı olmasa uğraşırdım bu buglada uğraşamıyorum pcden uzak durmam lazım
bende 16 gb ram var ama hala var alakası yok ram ile
2 game server açtınmı? wmware yada baska bır pc ıle deneyerek\Ülen ünüversite sınavı olmasa uğraşırdım bu buglada uğraşamıyorum pcden uzak durmam lazım
,
2 pc yok ... 2 game server acılmıor ?
,
wmware ıle pc açık iken bır işletim sistemi açacaksın yani aynı anda 2 pc görevi görecek ordan 2. leri açacaksın buradan bakarak yapabilirsin (bizim forumda bulamadım) VMware kullanımı (sanal pc'ye xp kurulumu resimli anlatım)
olmadı hamachiden biri ile yapın severı 2 pc ile
Hocam Ağ dolu Yeni Bir Ağ Açar mısın
kardeş sen dalgamı geçiyorsun milletle parola yalnış ? Niye bize 126 mb veri indirtiyorsun ..
buradan sorabilirsinByTutsaq msn var mi acil sana birsey soracam
mesaj attim cevaplarsan sevinirim ...buradan sorabilirsin
biz Hamachide Aynı Ağ'dayız Aldım Arkadasdan Game Serveri açılmıyor Kapat hatası gelior ?,
wmware ıle pc açık iken bır işletim sistemi açacaksın yani aynı anda 2 pc görevi görecek ordan 2. leri açacaksın buradan bakarak yapabilirsin (bizim forumda bulamadım) VMware kullanımı (sanal pc'ye xp kurulumu resimli anlatım)
olmadı hamachiden biri ile yapın severı 2 pc ile
işte onun ip ayarlarının filan yapılması gerek 2 pcnın bırbirine bağlanması için ama bn yapmadım vaktim yokbiz Hamachide Aynı Ağ'dayız Aldım Arkadasdan Game Serveri açılmıyor Kapat hatası gelior ?