Thai
Aileden
Yeni bir database deniyorum ama gameserveri açınca Failed to init local data hatası alıyorum game server iniztialied succesfully yazıyor üstünedki cert yazısı gitmiyor makinenin bilen var mıdır acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 makine ile hiç bir alakası yok 2 vps ile denedik gene item bugu var db lerde eksiklikten bug bence
demiştim ben dbo.inventory serisinde bir sorun yada eksiklik var.
Bir bakın isterseniz benim serverdan ro
Bencede hatalı çünkü smc den herşeyi değiştiryorsun inventory dekileri çağırdığında kısmen geliyor ve hata alıyorsun eqsiklik var.
İsterseniz deneyin
----------
Neyine baqacaz bizdede var..'
Sen önce türkçe kelimeleri düzgün kullan "baqacaz"
Soruna Cevap Geldimi yada çözebiLdin mi benimde aynı problemim war lütfen yardımcı olur musun?Yeni bir database deniyorum ama gameserveri açınca Failed to init local data hatası alıyorum game server iniztialied succesfully yazıyor üstünedki cert yazısı gitmiyor makinenin bilen var mıdır acaba ?
beyler benim pc sürümü win 7 satrtel de ben bu ııs yi bi türlü yapamadım yadımcı olun lütfen fce bok adresim momet_gs-13@hotmail.com yardımcı olanı tesekküre bogucam
Senin gibi insanlar yaptığı şeyleri örtmek için böle saçma saçma konusur.
Sanane istediğimi yazarım burda q harfini kullanma diye bir kural yoq beğenmiyorsan okuma..'
Sende beğenmediysen yorum yapmaq harfini kullanma diye bir kural yoq beğenmiyorsan okuma..
Ne yapmışım ki üstünü örtüyorum ?
Sende beğenmediysen yorum yapma
Hala boş boş konusuyosun burası maxigamerz.com forumu ben burda tartısıyorum tammamı sorunun varsa öle şeyler paylaşma sana burda kim sw resmini paylas dediki paylasdıysan yoruma acık olcaksın bu burda bitmiştir konuyu kirletme..
Dünqü çocuklar bana kapris yapıyor.
Soruna Cevap Geldimi yada çözebiLdin mi benimde aynı problemim war lütfen yardımcı olur musun?
Boş boş konuşan biri varsa o da sensin
önceki sayfalara bakabilirsin kim serververının ss'lerini paylaştığını
Allah için sus konuyu kirletme akşam akşam çatııkya sen bidaha bu siteye gelme ya insanların sinirni bozma
serververının dimi bide bana diyor..O ss koyan arkadaşlar senin gibi afra tafra yapmıyor çoq konuşma bitmiştir..
kimsinki sen neye hangi tecrübene dayanarak artislik yapıyon google bir expave yazbakiyim..
Xtarap.rar In içindeki;
V3094_Auto
V3124_Auto
V3161_Auto
vs klasörleri nereye çıkartacaz..
Benim sana demek istediğim neden "q" kullanıyorsun türkçede öyle bir harf yok
her insan yanlış yazabilir ikisi farklı şey