sadelerden
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Tem 2009
- Puanı
- 0
nasıl ?
olum face niye cvp vermiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl ?
günaydınOyunda xtrap nedeniyle dc alan arkadaşlar bunu denesin. İçinde craklenmiş sro_client ve AgentServer var.
"So, here is the cracked sro_client and Agent Server.
xtrap_cracked.rar
This means, Xtrap wont launch anymore."
ARKADASLAR SİTEYİ YAPTIM FAKAT BOYLE BİR HATA ALIYORUM NEDİR BU
???
Bu soruna çözüm arayan arkadaşlar daha kolay ulaşsın diye buraya koydum. Aynı şeyi bende kullanıyorum ve yanlışlıkla bir halt bulunca onu gömmek, saklamak gibi çingenece huylarım yok. Madem bir işin yok huzuli yere buraya mesaj atıp durmanın sebebi nedir?günaydın
ne işte o _incconfig.php bu isimli dosyada yazanlar herkesde aynı neresi yanlıs bilen yokmu simdi ??Arkadaşım C:\AppServ\www\_incconfig.php dosyasını 9. satırında bir hata var
arkadaslar baskaları servera gircekken check gozukuyor neden yrdımcı olacak varmı?
suan oyle :/ yenidenmi baslatmam gerek
SMC ac server control yerine gel 2. sına sağ tıkla Change serverce type > operating bas
daha eski mesajları okursan ne demeke istediğimi anlıyıcaksınBu soruna çözüm arayan arkadaşlar daha kolay ulaşsın diye buraya koydum. Aynı şeyi bende kullanıyorum ve yanlışlıkla bir halt bulunca onu gömmek, saklamak gibi çingenece huylarım yok. Madem bir işin yok huzuli yere buraya mesaj atıp durmanın sebebi nedir?
Denedin mi ? Çalışıyormu ?arkadaşlar item alma bugünün çözümü burada
Arkadaşlar ilk olarak SRO_VT_ACCOUNT adlı veritabanına gelip sağ tıklayıp özellikler(properties)'e tıklayın ve permissions bölmünde Sro_servers_vt ye tıklayın ve resimdeki gibi yapın
http://b1109.hizliresim.com/11/9/23/18239.jpg
not: Bu uygulama SRO_VT_SHARD, SRO_VT_LOG, SRO_VT_ACCONT için yapılması gereklidir.
Sadece bir teşekkür yeterli
arkadaşlar item alma bugünün çözümü burada
Arkadaşlar ilk olarak SRO_VT_ACCOUNT adlı veritabanına gelip sağ tıklayıp özellikler(properties)'e tıklayın ve permissions bölmünde Sro_servers_vt ye tıklayın ve resimdeki gibi yapın
http://b1109.hizliresim.com/11/9/23/18239.jpg
not: Bu uygulama SRO_VT_SHARD, SRO_VT_LOG, SRO_VT_ACCONT için yapılması gereklidir.
Sadece bir teşekkür yeterli