daha acıklayıcı bir anlatım yapman mümkün mü ?Smc den alabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha acıklayıcı bir anlatım yapman mümkün mü ?Smc den alabilirsin
.........Ben sw Surekli kurdum Bu işde varım bunla ilgileniyorum bu işi anlıyorum diyen benle irtibata gecsin gUzEl bir Sw Kuralım... Msnm:Berkay-445@hotmail.com:ent
kendin yapmış gibi yazıyosunya...pc özelliklerinde ram düşüktür.
----------
GREEN BOX BUG FİXED
İNVENTORY BUG FİXED
RATE BUG FİXED
Sorun kalmadı tek sorun /setspeed 8+ yapınca 1 adım geri gitme kodlar hatalı girilmiş .D
bildiğim bi firma var koruma sağlıyor ama korumayıda sunucu ile birlikte veriyor bu şekilde de fiyat baya bi kabarık oluyorCiddi düşünen VDS veya Dedicated çözümlerinizi Ddos savaşlarından korumak için fikirlerinizi alalım arkadaşlar 15 e yakın SW oldu ve elitesro adminininde dedigi üzere.SW savaşları kullanıcı çalmak için çok yapılacaktır.Sizin fikirlerinizi almak istiyorum...
kendin yapmış gibi yazıyosunya...
----------
bildiğim bi firma var koruma sağlıyor ama korumayıda sunucu ile birlikte veriyor bu şekilde de fiyat baya bi kabarık oluyor
Sana saldırsınlar bırak.Kimin saldırdığını tespit et,karşı saldırı yap.Bak bakalım sana saldırabiliyorlarmı sonraCiddi düşünen VDS veya Dedicated çözümlerinizi Ddos savaşlarından korumak için fikirlerinizi alalım arkadaşlar 15 e yakın SW oldu ve elitesro adminininde dedigi üzere.SW savaşları kullanıcı çalmak için çok yapılacaktır.Sizin fikirlerinizi almak istiyorum...
Intel® Xeon® X3460 8MB L3 2.80Ghz + HTOrası doğrudur ancak ddos korumalarının çogu işini bilen adamları engelliyemiyor yetersiz kalıyor az çok bunlar dışında sorun yaratmaz ayrıca
internette bazı uyanık insanlar dosyaları satışa çıkartmışlar yok sorunsuz bugsuz şu suz bu suz arkadaşlar sizleri uyarıyorum burdan FREE şekilde herkes indirebilir. bunun dışında buglarıda herkes gibi sorarak fixleyebilirsiniz.
Intel® Xeon® X3460 8MB L3 2.80Ghz + HT
16GB DDR3 1333Mhz ECC Reg Memory
2 x 500GB SATA2 7.2K 3.5” HDD Ent.
IPMI 2.0 with KVM Over IP + Remote Reboot
HW RAID Kartı, 2x 1Gbps Network Port
100Mbit İnternet Erişimi + 1Gbit Local Erişim
Arttırtılabilir 3000 GB/Ay Trafik Kotası
Arttırtılabilir 3 IP Adresi + RDNS Yönetimi
win server 2008 işletim sistemi 60tl
ddos koruma hizmeti 150tl
toplam 560tl ayriyetten ram 24gb olursa fiyata 60tl daha eklenir 32gb olursa 120tl daha eklenir
Sana saldırsınlar bırak.Kimin saldırdığını tespit et,karşı saldırı yap.Bak bakalım sana saldırabiliyorlarmı sonra
trafik sınırsız olursa 899tl daha eklersin fiyatın üstüneLag sız bir oyun isteniyorsa SAS disk seçilmeli Trafik Limitsiz olursa fiyattan kütlenme olmaz
Ben server açmayacağım için dert degil açanlar düşünsün çünkü büyük bir Botnet + Ddos fırtınası bekliyor tüm SW leri
trafik sınırsız olursa 899tl daha eklersin fiyatın üstüne
https://www.maxigamerz.com/f147/silkroad-version-degistirme-videolu-anlatim-147600/beyler bir sorum olucak pk2cilere version editi nerden yapcaz hani 1.188 yazan yer varya onu 1.000 yapmak istiorum nasıl olacak anlıycağınız özel edit yapıcam
Trafik sınırsız olmadan o parayı vermenin anlamı yok zaten