bberkay97
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 Eyl 2011
- Puanı
- 0
Ya benle sw kuracak varmı dogru duzgun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,arkadaşlar su game server shard ın cert olayını çözemedim server kuralar ve ya anlayan biri yardımcı olabilir mi?
servere girmeyi denedigimde check
beyler dünden beri bagırıyorum 1 allahın kulu yardım etmiyor.GM nasıl olunacak bi söylesenize 2laf edemiyomusunz ya yardımlaşmayı hiçmi sevmiyosunuz arkadaş biriniz sölesin gm nasıl olunuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
,
Sonra Shard Manager Kapanıyor demi ?
smc'den item oluşturmayı bilen özel msj atabilr mi ?
hadi ama beyler ya nasıl yapıcam darkangel bytutsak lütfen yardım başka bilgden giremiyorum resquesting usr confirmation da klıyo neden olabilir güvenlik kodu gelmiyobeyler ya nasıl yapıcam darkangel bytutsak lütfen yardım başka bilgden giremiyorum resquesting usr confirmation da klıyo neden olabilir güvenlik kodu gelmiyo
Ya benle sw kuracak varmı dogru duzgun ?
Kardeş, aynı sorun bizdede vardı, 3-4 sayfa geride bir arkadaş Shardmanager paylaştı,onu atınca düzeldi. Bir bak, olmazsa ben sana uplarım.Arkadaşlar ben serverı kurdum hatta girip oynadım herşeyi test ettim falan kapatmıştım şimdi açıyorum SR_ShardManager kapanıyor bu neden kaynaklı bana yardımcı olabilirmisiniz tek sorunum bu ya delircem ne yaptıysam düzelmiyor düzelmiyor offf :S
iis sunucuyu açarsan sorun kalmayacaktırArkadaşlar ben serverı kurdum hatta girip oynadım herşeyi test ettim falan kapatmıştım şimdi açıyorum SR_ShardManager kapanıyor bu neden kaynaklı bana yardımcı olabilirmisiniz tek sorunum bu ya delircem ne yaptıysam düzelmiyor düzelmiyor offf :S