[GM]CarboN
ya nerenden cikartiyon bilmiyorum ama biraz yavas sallaBilmeyenler Ortada Evpd Açıklandı o Program Bütün Herşey Onla Birleşik mysql filan lazım olan herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya nerenden cikartiyon bilmiyorum ama biraz yavas sallaBilmeyenler Ortada Evpd Açıklandı o Program Bütün Herşey Onla Birleşik mysql filan lazım olan herşey
tamam o zaman indiriyim dosyaları video hazırlarım
kardesim adam isteyen dinler isteyen dinlezmez demiş zorlayan yok bide nie hep bu arkadaş suçlanıor ? dün gecede aynısı oldudalgami geciyorsun bilmedigin haltlara karisipta milletinde aklini karistirma
sadece bilinmeyen seylerde cok sallaniyor ondankardesim adam isteyen dinler isteyen dinlezmez demiş zorlayan yok bide nie hep bu arkadaş suçlanıor ? dün gecede aynısı oldu
kardesim adam isteyen dinler isteyen dinlezmez demiş zorlayan yok bide nie hep bu arkadaş suçlanıor ? dün gecede aynısı oldu
Derler Ya Kardeşim Kendisinin Bildigi Bir İnsana Deve Gibi Gelir, Ama Başkasının Geldigi Cüce Bu Arkadaş Bilmedigi İçin Bana Sallıyosun Diyo Biz Filesleri Almak İçin Kaç GÜn Ugraştık Fileslerin Db leri Paylaşıldıgında Paylaşan Adam Bu Programı Dedi Çünkü İçinde Herşey Birleşik Bende İsteyen Dİnler Dinlemez diye Bi Kavram Kullandım Ama Türkçe Yazamamışım Galiba Zaten Bu Yüzdende Kurmak İçin Çabalamıyom Böyle Kişiler Varken Kurupta Yada Kurumayıp Belli Olmaz Ama Böyleleri Çok Var Kursam İlk Önce O Atlar Eminim :dnc:
Neyse Kardeşim Ben Diyologa Girmek İstemiyorum İşlerim Var Kolay Gelsin Herkeze Başarılar
kardeş güzel 4 yıldır uğraşıyormuşun ama şöyle düşün sende moderatörlerde bende ne bilgi biliyorlarsa yardımcı olmak için söylüyorlar o arkadaşta orda öyle yapmış bildiğini söylemiş zaten altına not geçmiş isyen dinlesin istemeyen dinlesin işte zaten herkes buraya birşey yazarken birnevi isteyen dinlesin istemeyen dinlemesin demiş oluyor anladın mı kardeş kimseye adam artizliği falan biraz sert çıktı sana sadece o kadaradam kink +rep
ben bu islerle 4 yildir ugrasiorum artizligin alemi yok
SK_gameband_Ip bunun query si elinde olan var mı?
GO
CREATE TABLE SK_gamebang_ip
(
nID smallint NOT NULL, /* Forgot why this was here...can't remember now */
ip int NOT NULL, /* Can't breakup ip here because of a specific select statement */
capacity smallint NOT NULL
)
arkadaslar ne zaman gelcek bu video