tony3009
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Eyl 2011
- Puanı
- 0
Ya arkadaş nedir bu çekdigim ya reg page kurcam dedi girdi pc ' reg pagen güzelmiş wer hatanı yapayım dedi werdik ' page aldı ' fıy gitti. HELAL OLSUN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyle hata alanlar
Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: message: Invalid column name 'sec_secondary'. (severity 16) in C:\AppServ\www\index.php on line 53
Warning: mssql_query() [function.mssql-query]: Query failed in C:\AppServ\www\index.php on line 53
Account successfully created
sec_primary,sec_secondary
sec_content,sec_primary
şu grab pete bir çözüm bulabilsek :S sadece CHINA açık. herşey sorunsuz uniqler vs. vs. ama COS da çakıldık kaldık...
Modlar Nerdesiniz..!!!???
Ben bir eşşeğim
kurmayı bilmem ama az bi hata sebebini ögrendim hatan nedir ?ya yardım etcek yokmu 2 gündür ugraşıyorum lütfen yardım edin!! [emaıl="baran_sezer27@hotmail.com"]baran_sezer27@hotmail.com[/emaıl] ekleyin lütfen yardım etcekler yada söyleyin ben ekliyim
12d eklemeyi bilen var mı ?
12d eklemeyi bilen var mı ?
kardeş bana türkçe lazım umut arkadaş mezara mı götürecek bildiklerini kefenin cebi yok paylaşsın bizimle
şu global manageri bi türlü açamadım gitti kardşm ya bi yardım et msnyi ekle sana zahmet !