mert52101
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 May 2009
- Puanı
- 1
beyler swyı acıyorum oyuna gırıyorum startı verıyorum loadıng yerı gelıyor sonuna gelınce atıyor oyundan bılen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jangan cave nasıl kapatırım?JG AREA mı ne böyle bir şey vardı 0 yaptım hala gidiliyor
TQ yu 0 yapman gerek
bugsuz db nerden blablrm
2000 dolar mı ? daha 50 dolar yok bende ...
isro gibi istemiyorum vsro files bugsuz olsn işte loading dolunca tıyor oyundan böyle sorunlar olmasın...
beyler swyı acıyorum oyuna gırıyorum startı verıyorum loadıng yerı gelıyor sonuna gelınce atıyor oyundan bılen var mı?
vsro da hiçbir sorun yok sadece silkroad 'ın eski versiyonu kesin sen becerip kuramamışsındır
çok komiksin... sorun yokmu ondan dolayı herhalde çar kurunca loadingten sonra atıyor senden daha iyi kurdugum kesin rahat ol o konuda dün başladım kurmaya bu sabah bitti... siz 2 aydır kuramıonuz
ahaha ßiraz üst yorumları okursan kim daha iyi kuruo anlarsın dünkü çocuksun ßoş ßoş konuşuyorsun npc lere item eklemeyi bile bilmiyorsun gelmişin laf kalabalığı yapıyorsun
Ya Kardeşim Çok Boş Bu Konuşmalar Ya Sen Herkese Takılma Boş Ver
NPC'ye İtem Ekleyen Coder Yada Usta Olmuyorki NPC'ye İtem Koymaksa Ustalık Başlayayım Bende Koymaya Birde Şu Var
NPC'ye İtem Koyunca Bence Oyunun Kalitesi Düşer
Dc sorununu cozebılcek var mı 10dkd bir atıyor :s
yok kardeşim sorun npc ye silah eklmee falan değil dünkü çocuğun gelip bana karşı laf kalabalığı yapması uyuz ediyor beni
DC Yiyenler Orjinal Client Kullansın NO-XTRAP Client Kullanmayın Eğer Hata Veriyo Derseniz Diğer Türlü Edxloader-Lite'yi Kullanın Sorunsuz Giriş Yapabilirsiniz