Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevap vericek arkadas varmı ?
Haydi Hayırlı Olsun
GM Consol'u Nasıl Açtın Acaba Öğrenebilir Miyim ?
Team ver çözim
ch itemlerin yarısı ekli yarısı değil eu da sadece dagger var. isrodaki item datayı almış sadece.12d yi hallettim arkadşlar bazı şahıslar söylemesede ben size söylicem ama iconlarını ekleyemiyorum ekleyendende yardım bekliyorum
şöyle oluyor ki ;
hazır itemdata<<<< textdata.rar
VSRO MEDİA TOOL <<<< vSro pk2 tools - RageZone.rar <<<
rar pw :www.RageZone.com
bunları indirdikten sonra ilk önce vsro media tool daki editoru acıyoruz
sonra sol ustten open diyerek media pk2 mizi seciyoruz
daha sonra auto dan data textleri tek tek import ettikten sonra close diyip exit diyoruz
sql e geliyoruz
SRO_VT_SHARD>Tables>_RefObjCommon buluyoruz oradaki 12d itemleri bulun 3 er tane olacak magic rare legend onların en baştaki serviceleri 1 yapın ve oyuna girin
konsolu actıktan sonra f3 e basın oradaki 12d itemleri göreceksiniz indirip sorunsuz kullanabilrsiniz fakat no image yani icon ekleyemedim ekleyenler varsa paylaşırlarsa bizimle sevinirim.
iyi forumlar
Ben Yardımcı olmak icin yazdım onu bulamayanlarda varch itemlerin yarısı ekli yarısı değil eu da sadece dagger var. isrodaki item datayı almış sadece.
İlk Olayı Çözdüm.Team ver çözim
----------
1 xtrap at clent içine xtrapla gir
2.ise _PrivilegedIP ipini yaz ve sw kapat aç gm rank 1 yap yanına GM1 YAZ Sw kapat aç gir ^^ tamamdır.
3.Consol ıcın Denetım masasından klavye ing yap ve dene
4.yardımcı olduysam post kasmadan bi teşekür butonu pls
klavyeni ing yaptın mı )
Ben Yardımcı olmak icin yazdım onu bulamayanlarda var
bulanlarda bu niye böyle oluyor bu niye yok şuı niye yok diye kafanın etini yer.