junuye1903
Daimi Üye
smc açıyorum fatal eor alıyorum sebebi nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smc açıyorum fatal eor alıyorum sebebi nedir
mGm Olmayan Bir çar Aç Dene eğer normal çarda Sorun yoksa _PrivilegedIP Düzenle ^^
Buradan olacağını sanmıyorum Oynamamanı tavsiye ederim ^^
EVET ordan değilmiş oynadım olmadı )
----------
aslında + basmak yerine charın mag-phy atağını da artırsak olur onu nerden yaparız acaba
SRO_VT_SHARD_INIT --- tables --- Dbo.char kendı charını bul str ve intı arttırdıgın zaman ataklarıda artıyor
IIS KuruLu olduğu için Apps nin 80 portu Hata Veriyor Ve fixLenmiyor portu Değiştirip 8080 Yaptığımda yine aynı Nasıl hallolacağını bilen varmı.?
_RefRegionBindAssocServer bu dizindeki ayarları istediğim gibi olmuyor yardımcı olurmusunuz
tüm oyun özelliklerini açmak istiyorum fakat kayıt altına alınmıyor hangileri 1 hangileri 2 olacak veya başka varsa ?
sizleride bekliyoruz Nefertity Silkroad - The best of the best! Nefertiy Online
bunu biliyorum da ben baya bir artırmak istiyorum ona da str int miktarının güzü yetmiyor
bu arada çantayı 3 sayfa full yapmak isteyenler da den inventory yi 109 yapsınlar
sana en son olucak ayarı solıyım -1 yazarsan olur kardesım hp mp yaklasık 4 m cıvarı oluyordu vurus gucude en son o sekılde oluyor ötesı yok
3755 den sonra -3754 -3753 dıye gıdıyor son olarakta - 1 var
Altda bir tane 0 Kalmış idare et ^^
----------
PortLarın açık olup olmaması önemli değimi Ben 8080 Yaptım ama olMadı Ne yapayim orayı
apachenın kurulu oldugu yerde arat httpd.conf dosyasını notepad ıle ac onun ıcındede arat listen 80 diye orayı ıstedıgın rakamla degıstır kardesm
apachenın kurulu oldugu yerde arat httpd.conf dosyasını notepad ıle ac onun ıcındede arat listen 80 diye orayı ıstedıgın rakamla degıstır kardesm
sana en son olucak ayarı solıyım -1 yazarsan olur kardesım hp mp yaklasık 4 m cıvarı oluyordu vurus gucude en son o sekılde oluyor ötesı yok
3755 den sonra -3754 -3753 dıye gıdıyor son olarakta - 1 var
----------
nasıl denedıgımı sorarsan 3755 yaptıktan sonra stat poınt vermıstım kendıme onla oyundayken tıklayarak arttırıyordum tabloda - ye dogru gıttıgnı gordum kolay gelsın
----------
appserver ıcıne gereklı .dll dosyasını attınmı pekı ?
Peki portLarın açık olmaması önemli değil mi .. Ben orayı 8080 yapmıştım Ama olmadı.. ne yapayim Örnek bi sayı .?
----------
iletişim KopukLupu Acemilik ntwdblib.dll Den bahsediyorsan evet Başkada bilmiyorum
ben 55 olarak ayarladım ve bır sorun cıkmadı wındows php.ini dosyasındada degısıklık yapacaksın onuda solıym
55 olarak dene bakalm bırde olacakmı bahsettıgın sunucu mu yanı vps flnmı yoksa kişisel pc mı