Oha Aynısını İçimden Dedim Ve Aynen Bende Ediyorum hmmmya değiştir su avatarını adamın pskilojisini bozuyor suan küfür ediyorum -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha Aynısını İçimden Dedim Ve Aynen Bende Ediyorum hmmmya değiştir su avatarını adamın pskilojisini bozuyor suan küfür ediyorum -.-
aynisi
avatarı değiştir söz avatarını ben yapıcam
Oha Aynısını İçimden Dedim Ve Aynen Bende Ediyorum hmmm
Bunu Sormaya Bilirsin Ama Kuramayanlarla Gerizekalıca Dalga Geçerken Bize Soracaksın Caney
Size mi sorucam ?
o sorun sql serveri kurarken mixed mode bölümü var ıd (sa) şifreyide oraya yazıyosun onu yazmamışsın Sql serveri kurarken ondan veriyor çözemediysen hala sil tekrar kur mixed mode şifre bölümünü doldur 1234 yap
Size mi sorucam ?
Dalga felan geçmiyorum genç. Yapabilen varsa buyursun gelsin,yapıcamBunu Sormaya Bilirsin Ama Kuramayanlarla Gerizekalıca Dalga Geçerken Bize Soracaksın Caney
Tamam yap bir avatar,Ö.M at güzelse yapıcam avatar olarakyani sorabilirdin bne hayır derdim
Size mi sorucam ?
Dalga felan geçmiyorum genç. Yapabilen varsa buyursun gelsin,yapıcam
----------
Tamam yap bir avatar,Ö.M at güzelse yapıcam avatar olarak
tamam ö.m at değişcemtamam yapıcam sen belli karıya kıza düşkünsün birazda eurapan istersin tamam baslıyom allah aşkına değiştir sunu
KArdeşim Emin miisn Eger Olmadı Yine Boşamı Ugraşmış Olcam Kesinligi Varmı
ALLAH'ım camdan atlamak istiyorum,Erkek olan bayan resmi ve imzası kullanamaz mı? Forumun yarısı böyle ve kişilikli olErkeksin Ama Neden Bayan Resmi Var Bayan İmzası Filan Ben Anlamış Degilim
Bide Dalga Geçme Akşam Akşam Adamların Hepsi Sinir Küpü
ALLAH'ım camdan atlamak istiyorum,Erkek olan bayan resmi ve imzası kullanamaz mı? Forumun yarısı böyle ve kişilikli ol
Upss,failEmin Olki Kişiligimi Parçalasam Senden Sergi Yaparım :!
Bize Genç Diyene Bak Trololo :evl:
Dalga felan geçmiyorum genç. Yapabilen varsa buyursun gelsin,yapıcam
----------
Tamam yap bir avatar,Ö.M at güzelse yapıcam avatar olarak
ALLAH'ım camdan atlamak istiyorum,Erkek olan bayan resmi ve imzası kullanamaz mı? Forumun yarısı böyle ve kişilikli ol