• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Orjinal Vsro Server Files (Sonunda Yayınlandı.)

Elime Konuş Yazmış Yaş Kaç Abim Yaş Kaç Genç Demişin SEnde .......... Konuş Sen Doldur Burayı

Akşam Akşam Süprizmisin Ban Mı Yedirmeye Çalışıyon Bize Baştan Son
a Epic Fail Sin

2dilxy1.jpg[CENTER]
b-628271-yapma_bunu_inci.jpg
[/CENTER]

Merhabalar,

ne hızlı ilerlemiş bu topic böyle :)

Bilgilendirmek istedim vps sunucusu olanlar için... 2003 dede çalışmamakta ayrıca yorumlarda gördüm anlatım yasak denmiş yasak değilse hazırlayıp paylaşabilirim

Merhabalar,

Bilgilendirmek istedim vps sunucusu olanlar için... 2003 dede çalışmamakta ayrıca yorumlarda gördüm anlatım yasak denmiş yasak değilse hazırlayıp paylaşabilirim

hadi görüm seni :D için ısındı cocuğa :D

Merhabalar,

Msn verebilirmisin kardeşm

Merhabalar,

Anlatım Yasak Degil Kim Dedi KArdeşim Anlatırsan Seviriz Makbulede Geçer

Merhabalar,

Anlatım yasak ama sen hazırlayıp uplayıp bıze verebılır mısın onu bılemem yetkılelere sormak lazım... Forumda mı paylasmak yasak forum ıcı paylaşımımı yasak :D

----------

Anlatım Yasak Degil Kim Dedi KArdeşim Anlatırsan Seviriz Makbulede Geçer

Valla ilk sayfalarda adminlerden bırı anlatımın yasak oldugunu solemıstı ama siz cok eminsiniz :)

Anlatım yasak ama sen hazırlayıp uplayıp bıze verebılır mısın onu bılemem yetkılelere sormak lazım... Forumda mı paylasmak yasak forum ıcı paylaşımımı yasak :D

----------

Valla ilk sayfalarda adminlerden bırı anlatımın yasak oldugunu solemıstı ama siz cok eminsiniz :)

dosyalarım meclis dışı :D

----------

allah aşkına beyler bu nasıl bu nasıl

1079.png
<-------------->

@2 up up up up - mekan tühdü galiba :D avatarı görünce :D

Raip bence yetkılelerden ızın gelmeden anlatım yapmaa :) Herhangı bır yetkıli Ö.M at cevap gelsın ole yap yapcagını :)

Mekan41 Tüydü

Saçmalıga Bakarmısın Bu Sorunu Çözene Sw De Gm lik Vericem Resmen Epic Fail Abi ya Snirlerimi Allak Bullak Etti Gitti

arkadaşlar ben ODBC sorununu çözdüm deneme yanılmayla swye girdim denedim biraz buglar var onları giderip server açmayı düşünüyorm yanlız sw açmak için ortak arıyorm vps ye vercek param yok :)

Geri