FeelMySin
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Ağu 2011
- Puanı
- 5
Evet arkadaşlar video geliyor rar 25 mb ama içindeki 2.5gb sadece gom playerle açılıyor power dvd açmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2,5 gb'ı 25 mb yapabilen bir rar sıkıştırma yöntemimi çıktı roflEvet arkadaşlar video geliyor rar 25 mb ama içindeki 2.5gb sadece gom playerle açılıyor power dvd açmadı
Güzel Kardeşim bu shrad managerin certlerini configini serverinin işte sharla ilgili ne varsa paylaşırısın sadece configleriburaya kadar yaptım , ama launcher açılmıyor ayarladım ipyi portu 32000 yaptım
kesin çalışıyorumu peki ?Evet arkadaşlar video geliyor rar 25 mb ama içindeki 2.5gb sadece gom playerle açılıyor power dvd açmadı
buraya kadar yaptım , ama launcher açılmıyor ayarladım ipyi portu 32000 yaptım
32002 yap portu bıde kardeşburaya kadar yaptım , ama launcher açılmıyor ayarladım ipyi portu 32000 yaptım
Güzel Kardeşim bu shrad managerin certlerini configini serverinin işte sharla ilgili ne varsa paylaşırısın sadece configleri
tşk ler kardeşim benı eklermısın yusuf.sukru@hotmail.com face veya msn fark etmezvsroayrintili.rar evet arkadaşlar video geldi isteyen kişiler taratabilir
vsroayrintili.rar evet arkadaşlar video geldi isteyen kişiler taratabilir
30002 yaptın start gelmedımı [BEN DE YENI BASLICAM KURMAYA GELEBILIRSEM ORAYA ARKADASLARDAN ALIRIM]Yaptım launchere çift tıklıyorum birşey olmuyor , servera bağlanabilen varmı acaba burdan şuan ?