can
Banlanmış Üye
server.cfg updat edebilcek varmı bendekine bir sey oldu rardan cıkaramadım tekrar biri updat edebilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende vds var kardeşim 4 gb ramlı ayda 150 tl oduyorum vds odemsı sade bana ayıt olur sız serverı kurarsınız ortak oluruz ?Arkadaşlar Serverı Açtık Sadece Vps lazım Normal Bilgisayar kaldırmadıgı için SR_Game Hata veriyor Vps bulursak acılıcak İnşallah...
IIS yi kurdum içine asp dosyalarını attım http://localhost:8080 yapınca o asp dosyalarının açılması gerekiyormu bende ISSnin hata sayfası çıkıyor.
ben xp kurdummu 200 mb ram kullanıyor
----------
iss 7.5 kur cgı fln bi dosya var içinde asp dosyaları onu wwwroot un içine at ben ayarları nsaıl yaptığımı unuttum ilk defa kullandığım için ayarları bilmiyorum
yoktur kardesım bıraz daha oncekı sayfalara bakarsan oralarda video var ama ugrasma bence yeterlı bılgın yoksa videolu anlatım gelıcek galıba darkanqel1 yaptım dıyorW.s.a Beyler Şimdi İndirdim Dosyaları İlk Olarak Ne Yapıyoruz Sırayla Anlatabilirmisiniz Acaba Suan Mssql2005 yüklü pc'de ilk olarak ne yapılacak sadece indirdim rar'da çıkardım hiçbir işlem yapmadım sırayla anlatabilecek varmı simdiden çok teşekkürler...
YÜRÜ BE İBRAM :d
sqlden md5 olarak pw değişebilirsin ve ıdarkadaşlar ben kurdum hepsi açıldı smc_independent tıklıyorum ıdla şiffreyi sro_gm1 hn2006 yazıyorum can't diye bir hata veriyor nasıl yapabilirim yardım