kerata82
Daimi Üye
post kasmak yerine 1 defa özel mesaj atsan yardım ederleraynen kardesim bekliyoruz kurulum video ne zaman gelcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
post kasmak yerine 1 defa özel mesaj atsan yardım ederleraynen kardesim bekliyoruz kurulum video ne zaman gelcek
1 defa yaz sorunun ne söyle yardım etmeye calısırım.ben atammıyorum ozel mesay olmuyo atınca gitmiyo
sqlye gir srogm1 uID sini bul sonra yanında md5 şifresi yazar onu değiştir resim atıcam şimdi .hersey tamamda smc nası accaz ıd pw dogru yazınca eorr veriyo
portlar hatalıdır.Beyler Ben Yeni Başladım Cert Tamam Açılıyor Started Sorunsuz Ama GlobalManager'i Açınca Kapanııyor Nedeni Nedir.?
sqlyi "SQL SERVER AND WİNDOWS AUTHENTİCATİON MODE" olarak aç düzelir.peki dns nası yapcaz dns de ekle diyom ıd sa pw 1234 olmuyo hata veriyo
evet kurdumquard sen kurdunmu ?
evet kurdum
neden uğrasmasınki o kadar faydasını gördk bu formun bi o kadarda faydalı olmak istiyoruz belki ?Serveri açan neden uğrasın ki tekrar bu başlığa.
Kendi keyfine bakar.
Ayrıca anlatım istiyorsunuzda yapan biri anlatım yapmaz , sen kurarsan ben kurarsam kim oynayacak bu serverlerde?
o kadar emeği boş yere mi verdik kendi kendimize oynucaksak ? ozaman srevu kuralım. bu kadar uğraşmayız hiç yoktan.
o yüzden oyunu kurup serveri yapanlardan anlatım beklemeyin bence.
Serveri açan neden uğrasın ki tekrar bu başlığa.
Kendi keyfine bakar.
Ayrıca anlatım istiyorsunuzda yapan biri anlatım yapmaz , sen kurarsan ben kurarsam kim oynayacak bu serverlerde?
o kadar emeği boş yere mi verdik kendi kendimize oynucaksak ? ozaman srevu kuralım. bu kadar uğraşmayız hiç yoktan.
o yüzden oyunu kurup serveri yapanlardan anlatım beklemeyin bence.
video hazırlıycam çok detaylı halde ııs dahil dediğim gibi kurulumu kafama göre yapıyodum yavaş bi şekilde hazırlıycam videoyu anlıycagınız şekilde.video çekecekmısın baştan sona?veya benı sen bı faceden eklermısın ıkısınede cevap verde