akbaba12
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 9
_ExistsServiceOffRentItem ACCOUNT DATABASESİNE EXCUTE YAPMIYOMUYUZ YAPIYORUM AMA HATALAR AYNI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sql server kaç kullanıyorsun?galiba bilgisyar kaldırmıyor filesler hepsi açık şuanda hamachi kuruyrum ve başka bir gilgisayarda deneyecem bakalım ne olacak
sql server kaç kullanıyorsun?
hacı benım pc uygun söyleyeyım istersen kurabılırsın D:
özellikleri saymama gerek yok
8 gb ram 2 gb ekran kartı amd x4
pc özelliklerin ne ona göre format atıp tekrar denicem
2005 kullanıyorum
bnde xp var zatende 3070 ram kullanıyo bnm hepsi formalayıp hiçbi program yüklemeden denicemwindwos 7 xp ye göre 200 mb fazla ram kullanıyor
Kardeşim SharManager kapanma sorununu nasıl hallettin sölermisin bende 4 gb ram war açarda işte shardmanager kapanıyor serveri açamıyorum tek sorunumgaliba bilgisyar kaldırmıyor filesler hepsi açık şuanda hamachi kuruyrum ve başka bir gilgisayarda deneyecem bakalım ne olacak
bnde xp var zatende 3070 ram kullanıyo bnm hepsi formalayıp hiçbi program yüklemeden denicem
Kardeşim SharManager kapanma sorununu nasıl hallettin sölermisin bende 4 gb ram war açarda işte shardmanager kapanıyor serveri açamıyorum tek sorunum
databasede üyelik nasıl alacaz ya
arkadaslar herseyi yaptım ama dns eklerken logine sa pw ye 1234 diyom hata veriyo