yakishiklee
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 27 May 2010
- Puanı
- 5
db lerinde sorun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[_ExistsServiceOffRentItem](
[nID] [smallint] NOT NULL,
[ip] [int] NOT NULL,
[capacity] [smallint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[SK_gamebang_ip](
[nID] [smallint] NOT NULL,
[ip] [int] NOT NULL,
[capacity] [smallint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
normal bilgisayrada oyuna gremessin biz actık sadece vps lazım SR_Game çökmemesi için ram yetmiyor bilgisyarın % 87 kullanıyor buda kapanmasına ndn oluyor
kurdum launchere tıkladığımda start da geliyor fakat çince bir yazı çıkıyor parantez içinde bu var (9) login e gelemedim neyden kaynaklanıyor olabilir
hamachiyi kaldırıp pc ipsiile denermisin sonra oyuna 127.0.0.1 ile girhayır hiç birşey kapanmıyor hatayıda 2 dk ye kadar koyarım
----------
start geliyor start a tıklıyorum xtarp hata vermiyor
ama sonrasında
böyle bir hata veriyor bunu hamachi pi si ile değiştirip başka bir bilgisayarda denesem gen aynı hatayı alırmıyım
hamachi yok zaten bilgisayar ip ile giriyorum 192.168.1.3 tüm ayarlar böyle server.cfg ve diğerleri media.pk2 de de böyle port 3002 ip 192.168.1.3 media.pk2 yi 127.0.0.1 mi yapacamhamachiyi kaldırıp pc ipsiile denermisin sonra oyuna 127.0.0.1 ile gir
dene bi olmazsa portları değiştir kurcala işte biraz pk2 yi
hamachi yok zaten bilgisayar ip ile giriyorum 192.168.1.3 tüm ayarlar böyle server.cfg ve diğerleri media.pk2 de de böyle port 3002 ip 192.168.1.3 media.pk2 yi 127.0.0.1 mi yapacam
şu hatayı bi gçirsem başarmaya doğru emin adımalar atıcam Hadi Kaspersky sana güveniyorumBaşaran oldu mu ki. ?
sqlserver kaç varsnde?edx loaderi nereden bulabiliriz
mustafa supersın sw ye gerek yok hacı .D
şimdilik böyle idare edek