Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1 Server İnş 12 ye Acılır 40 Kişi Bekliyoruz... TS De.bana kalırsa peti kaldırma reverse kaldırma avatar bluesını 1e indirme gibi olaylarla uğraşarak kendinize iş çıkartıyorsunuz bu en başında düşünülmeliydi eğer madem peti kaldıracaktınız herkese başlangıçta 3 günlük pet verilecekti 1 tanede avatar şimdi böyle sorun çıkamyacaktı
bana kalırsa peti kaldırma reverse kaldırma avatar bluesını 1e indirme gibi olaylarla uğraşarak kendinize iş çıkartıyorsunuz bu en başında düşünülmeliydi eğer madem peti kaldıracaktınız herkese başlangıçta 3 günlük pet verilecekti 1 tanede avatar şimdi böyle sorun çıkamyacaktı
şakamı yapıyon sende ayrı bir telden çalıyon bende oyundaydım ona bakarsan kasma hevesiyle ne avatar aldım ne pet ne bir şey ne olacak şimdi?Silinse; niye alanları sildiniz bari onlar kalsaydı dersiniz Silinmese;Bu ne biçim iş eşitsizlik oluyo silin dersiniz işiniz gücünüz yok mu olum sizin ? Benim gibi oyunu günlerce bekleyip her dakika forumu takip edenlerin ve oyun açılır açılmaz hücum edenlerin birazcık farkı olsun di mi onada karışmayı verin.
benim dediğim daha mantıklı yalansa yalan deyin
ben dedim yapın beni gm yardımcısı bütün sorunları çözeyim diyede daha teklif gelmedi