Carpe Diem
Aileden
otomatik temizleyi aç. win7 ise yonetici olarak çalştr
Otomatik temizleme açık yönetici olarak çalıştırdım Şuan 400lere düştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
otomatik temizleyi aç. win7 ise yonetici olarak çalştr
Beyler ilk önce derin temizleme yapin sonra akilli temizleme yapin ayrica bu rami sıkıstırıyor bilgisayariniza zarar verir yani pek tavsiye edilmez ama yani öyle cok zarari yok ama yarari var ben kullaniyorum bunu coktandir mesela 2gb ram'ile bide 1.87GHZ islemci ile 7 client acabiliyorum 8 denemedim sbotlan acarim fakat sadece botta kalir pc ile ugrasamam bisi yapamam sadece charlar acik kalacak, oda var
Otomatik temizleme açık yönetici olarak çalıştırdım Şuan 400lere düştü
Programı kurdum.Şuan açık fakat fazla fark etmedi sanırım pc ye res fln atmadıqımdan.
Bide ben daha önceden derin temizleme yapmıstım bu program ile çok sorun olurmu?
Bende dün 2-3 saat açık kaldı program en fazla 100 MB a düşürdü şuanda 400 MB da neden bu kadar fazla şuan? benden kaynaklanan bir sorunmu var
Kardeşim nasıl yani ilk sroyu açıcaz sonra 1 saat sonra diğer sroyu açınca pc kasmayacak mı
Beyler Yanlış Tanıtmışınız Sanırım Progamı. Size Şöyle Anlatıyım Bu Program Sro Düşük Ram Oynamanızı Saglamıyor Program Kullandınız Programı Sıkıştırarak Ram Kullanımı Küçültüyor. Yani Siz 1 Sro Açtınız Zaman Bunu Sadece Derin Temizle İle Küçülte Bilirsiniz Derin Temizlem Mantıgı Aynı Mozzila Firfox Çok Sayıda Açdınızda Ram Yetersiz Gelir Ve Dier Programların Ram Kullanımı Azaltır. Mantıgı Budur Bunu Firefox Açmadan Veya Başka Bir Program Yapmanızı Sagalan Bir Programdır. Umarım Mantıgı Anlamışnızdır Yani Sizin SRO_Client Pc Kasmıyorsa Bunu Akkıllı Temizle Diyerek Ram Kullanım Boyutunu Küçültmez Ancak Derin Temizle Diyere Küçültür Buda Ram Zarar Verebilir Derin Temizle Tıkladınızda Yaptıgı İşlem Ram Tamanı Kullanarak Dier Programların Ram Kullanımı Azaltıyor.
açıklık getirebilir misin? Ram'e nasıl zarar verir. Ben bu programı kullanıyorum baya da işe yarıyor ancak zarar verir mi bilgisayarıma?Beyler Yanlış Tanıtmışınız Sanırım Progamı. Size Şöyle Anlatıyım Bu Program Sro Düşük Ram Oynamanızı Saglamıyor Program Kullandınız Programı Sıkıştırarak Ram Kullanımı Küçültüyor. Yani Siz 1 Sro Açtınız Zaman Bunu Sadece Derin Temizle İle Küçülte Bilirsiniz Derin Temizlem Mantıgı Aynı Mozzila Firfox Çok Sayıda Açdınızda Ram Yetersiz Gelir Ve Dier Programların Ram Kullanımı Azaltır. Mantıgı Budur Bunu Firefox Açmadan Veya Başka Bir Program Yapmanızı Sagalan Bir Programdır. Umarım Mantıgı Anlamışnızdır Yani Sizin SRO_Client Pc Kasmıyorsa Bunu Akkıllı Temizle Diyerek Ram Kullanım Boyutunu Küçültmez Ancak Derin Temizle Diyere Küçültür Buda Ram Zarar Verebilir Derin Temizle Tıkladınızda Yaptıgı İşlem Ram Tamanı Kullanarak Dier Programların Ram Kullanımı Azaltıyor.