Pr0Player
Black Pearl
Spell vamp ne işe yarar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spell vamp ne işe yarar ?
uptade faıled sorununu nasıl çözebılırım?
Oyunu silip tekrar yükle,olmadı Net Framework 3.5 kurmalısın.uptade faıled sorununu nasıl çözebılırım?
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
BEyler böyle bir sorum var dün böyle dedi ben oyundayken ve 05/2012 oldu hala açılmadı ne yapabilirim yardım edebilirmisinz lütfen?
----------
???????????
----------
Tamam açıldı ama neden öyle bişey oldu hala anlamadım? :S
beyler pvp serveri varmı bu oyunun bazen diger pcye geçemiyorumda külüstür pcde vakit geçirmelik :S
Bana 6300 3150lik bir AP champ önerirmisiniz nidalee akali ahri ve orianna dışında assassin-mage olursa daha iyi olur
başka yokmu onu indiremiyorum %50 de bozuluyor başka pclerdede denedimpublic beta var, 30lvldan başlanıp tüm heroların açık olduğu sanırsam
banlanmışşın[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
BEyler böyle bir sorum var dün böyle dedi ben oyundayken ve 05/2012 oldu hala açılmadı ne yapabilirim yardım edebilirmisinz lütfen?
----------
???????????
----------
Tamam açıldı ama neden öyle bişey oldu hala anlamadım? :S
Bende o yukarda saydıklarım ve kennen var kassadin kağıt gibi geldi bana morgana desen kullanamadım sanırım Xerath alcam tavsiye edermisin ?
ve Future 20lvl olunca karar verirsin ister AD champ için ister AP champ için runes dizersin 20lvl dememin sebebi 1-10-20 lvllerde değişiyor runeslar 20lvldekiler en güçlüleri olduğu için 20lvlde alcaksın.20 olunca pm at bana hangi runesları dizmen gerektiğini söylerim
Varus isimli hero ne zaman açılır arkadaşlar biliyormusunuz ?